Kan Porto skrälla som underdogs ännu en gång?

De har fått resa till grannlandet Spanien för att få spela den här "hemmamatchen" mot Chelsea. De vann första matchen mot Juventus med 2-1 på ett bra sätt. Var klart bättre i första men blev lite för passiva i andra i takt med att Juventus blev bättre. Kom en reduceringen som jag trodde skulle vara avgörande när de skulle spela returen. Men efter förlängningsdramatik så kunde Porto gå vidare.

Chelsea har gått från klarhet till klarhet under Tuchel men så kom bakslaget i lördags hemma mot West Brom. Tidigt rött på Thiago Silva blev för jobbigt och West Brom hann göra fem mål på Stamford Bridge. Försvarsspelet har före helgen sett väldigt lovande ut även om de fortfarande släpper chanser. Men de är bra på att hålla motståndarna utanför och avsluten blir det oftast inget av.

Porto är bra och det ses som deras hemmaplan så kan inte vara nöjda med 90 minuter försvar och 0-0. Chelsea är möjligtvis berörda efter förlusten senast och hade efter den ett bråk på träningsanläggningen som slutade med att Rudiger fick åka hem.

Jag spelar Porto över 8,5 skott @1.72 hos Unibet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip