Porto gästas av Köpenhamn ikväll på Estádio Do Dragà£o i Grupp G som också innehåller Leicester och Club Brugge. Portugiserna anses jag vara relativt stora favoriter i gruppen.

Porto ska vara stora favoriter ikväll. Både Porto och Köpenhamn kvalade sig in i turneringen - Porto slog ut Roma i kvalspelet med övertygande 4-1, medan Köpenhamn tog sig vidare med nöd och näppe mot APOEL som tillslut slutade 2-1 sammanlagt med dansk favör.

Porto har inlett säsongen starkt. Man slog som sagt ut Roma i CL-kvalet och laget har tre vinster och en förlust i ligaspelet. Förlusten kom mot Sporting på bortaplan med 1-2, vilket inte är mycket att säga om.
Köpenhamn ligger på andra plats i danska ligan med fem vinster och tre oavgjorda. Så huvudstadslaget från Danmark har även dom inlett säsongen starkt.

Troliga line ups:

Porto 4-3-3

Otavio Silva Corona
Torres D Pereira Herrera
Telles Marcano Felipe Layàºn
Casillas

FC Copenhagen 4-4-2

Cornelius Pavlovic
Toutouh Kvist Delaney Verbic
Augustinsson Johansson Zanka Ankersen
Olsen

Bra skadeläge i båda lagen.

Porto är tillsammans med Real Madrid och Barcelona de lag som har spelat flest år i Champions League. Rutinen är enorm och förväntningarna bör vara höga då man går in som favoriter i gruppen. Jag tror att Porto kommer att vara något nummer för stort för danskarna ikväll och spelar därför raka ettan till 1,65 på bet365 .

Tippar 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip