Vi är framme i den tredje omgången av kvalet till Champions League där portugisiska Porto har ett returmöte hemma på Estadio do Dragao mot ryska Krasnodar. Det första mötet vann Porto med 1–0, efter ett sent mål av Sergio Oliveira, i en match där Krasnodar var det sämre laget på alla sätt. Porto var hungriga och visade en stor vilja att vinna matchen, vilket också resulterade i en vinst och ett viktigt bortamål. Krasnodar måste gå för seger och då har Porto alla förutsättningar att gå vidare.

För Porto är ett starkt Champions League-lag fortfarande och det ska till ett mirakel för att de inte ska klara sig vidare. I den första matchen kämpade alla spelare hårt för laget, drog på sig viktiga gula kort för att inte riskera något bakåt och vass hungriga i anfallsspelet. Porto skapade fler målchanser, hade ett större bollinnehav, fler skott på och utanför mål - ja, Porto hade matchen, helt enkelt. På hemmaplan har Porto nu ett fantastiskt utgångsläge som jag är helt övertygad om att de kommer att utnyttja.

För Krasnodar var under all kritik och skapade nästan ingenting i den första matchen. Det kommer att bli svårare oavsett på bortaplan och när Krasnodar måste gå till attack och jaga mål så kommer det att öppnas upp bakåt och lämnas ytor som Porto kommer att ta vara på och förvalta. I övrigt har inte Krasnodar vare sig en tillräckligt stark offensiv eller defensiv för att kunna utmana Porto, som på alla sätt är det bättre laget i jämförelse. Krasnodar är inget bollförande lag, så detta blir för svårt för dem.

Krasnodar dras dessutom med två tunga skador, dels på vår svenske stjärna Viktor Claesson och den ryske landslagsmannen, innermittfältaren Yuri Gazinskiy (som för övrigt gjorde ett mål i VM). Det är märkbara avbräck för Krasnodar.

Porto har inlett den inhemska ligan överraskande med en förlust borta mot Gil Vicente med 1–2. Så vi kan räkna med revanschsugna Porto spelare, som vill visa för hemmapubliken att förlusten var bara en dålig dag på jobbet. Därmed är chansen stor att det kan det bli en revansch-effekt och en stor vinst för Porto. Jag tar det säkra före det osäkra och spelar på Porto asiatiska handikapp till -1, vilket innebär pengarna tillbaka vid endast ett måls seger för Porto och vinst vid fler än ett måls seger.

Själva oddset hittas hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Porto:
Agustin Marchesin, Alex Telles, Ivan Marcano, Pepe, Renzo Saravia, Shoya Nakajima, Sergio Oliveira, Danilo Pereira, Luis Diaz, Moussa Marega & Jesus Corona.

Bekräftad startelva Krasnodar:
Matvey Safonov, Sergei Petrov, Aleksandr Martynovich, Uros Spajic, Cristian Ramirez, Remy Cabella, Ruslan Kambolov, Tonny Vilhena, Wanderson, Marcus Berg & Magomed-Shapi Suleymanov.
---

This is the stats tab
This is the post tip