Över 2,5 mål spelas hos OHMbet eller betfinal .

Intressant match i grupp D, som ser ut som följer inför den här omgången:

1 Porto 3 2 1 0 5-2 7
2 Schalke 3 1 2 0 2-1 5
3 Galatasaray 3 1 1 1 3-1 4
4 Lok Moskva 3 0 0 3 1-7 0

Lite av en nyckelmatch för Porto, som behöver tre poäng för att koppla ett starkt grepp om avancemanget.
För "Lokets" del är det en match de måste ta poäng i för att drömmen om Europa-slutspel ska leva vidare.
Kryss hjälper inte något av lagen i det här läget.

Ryska lag på bortaplan i Champions League innebär ytterst sällan hållna nollor. Inget undantag för Lokomotiv Moskva, som släppt in sju mål på tre CL-matcher såhär långt. Loket har även släppt in flest mål av topp sex-lagen i ryska ligan. Defensiven räcker helt enkelt inte till när motståndet är toppklass/strax under toppklass. Inget av det jag sett Lokomotiv prestera hittills i CL får mig att tro att de håller nollan här. Samtidigt har de ett par vassa offensiva vapen i Smolov, Farfan och Miranchuk.

Porto ångar på. Leder såväl ligan som CL-gruppen. På hemmaplan mot den här typen av motstånd är de en europeisk maktfaktor som "alltid" gör mål. Aboubakar är out pga skada, men det finns gott om offensiv skicklighet vid sidan av honom.

Tänkbara elvor:

Casillas; Maxi, Felipe, Militão, Alex Telles; Danilo, Óliver, Otávio; Corona, Brahimi, Marega

Guilherme; Ignatyev, Krychowiak, Höwedes, Rybus/Ćorluka; Denisov, Barinov; Fernandes, Anton Miranchuk, Aleksei Miranchuk; Smolov/Farfán

En bra match-up för ett överspel här i min bok. Kan se bägge lagen näta och kryss hjälper ingen. En bra dag kan Porto slå den här linan på egen hand, men idag tror jag ryssarna petar in minst en boll.

2/3-1?

This is the stats tab
This is the post tip