City är redan klara för åttondel, i kväll kan även Porto bli det.

Porto har vunnit dubbelmötet mot Marseille samt matchen mot Olympiakos. Matchen de förlorade var mot just Manchester City på bortaplan. Trots att laget gjorde första målet på Etihad så kändes det som en tidsfråga innan City skulle ta ledningen. Tog en timme att vända men trots Portos underläge sista 30 minuterna så lyckades de knappt komma till ett bra anfall i andra halvlek.

Man City visade en liten glimt av hur bra de kan vara. Även om Burnley är riktigt bedrövliga så var 5-0 och den prestationen toppklass. Även deras förra CL-match som var mot Olympiakos på bortaplan var en stor uppvisning. Hemmalagets första målchans kom i den 89:e minuten. Trots bara 1-0 så var det spel mot ett mål.

Porto är bättre än både Burnley och Olympiakos men med tanke på att City åkt till Portugal med sitt bästa lag så kommer de föra matchen på deras sätt. Att City får under sju insparkar tycker jag är riktigt fin.

Jag spelar Man City under 6,5 insparkar @1.72 hos bet365 med 3u.