Milan gästar Porto på tisdagen.
Mitt speltips: Porto vinner, med insatsen tillbaka på oavgjort.

Milan står på noll poäng efter att ha förlorat mot ett magiskt Pool i premiären. Tappade sedan 1-0 till 1-2 hemma mot Atl. Madrid trots en bra prestation. Vändningen i den matchen bestod mycket på grund av Kessies röda kort. Milan var bättre fram till den kom. Mittfältaren såklart avstängd nu, vilket är ett avbräck. Särskilt som keepern Maignan, ytterbacken Theo Hernandez och anfallaren Ante Rebi saknas sedan tidigare. Viktiga spelare som hade behövts. Saknar även Florenzi och Calabria. Zlatan nyss tillbaka från skada och kan väl spela max 20-25.

Fick en tuff match hemma mot Hellas sent på lördagen där de vände 0-2 till 3-2. Fick slita hårt i 90 minuter och har bara två vilodagar här, en mindre än Porto.

Tänkbart lag:
Tatarusanu; Calabria, Tomori, Kjaer, Ballo-Touré; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, Krunic, Rafael Leao; Giroud

Porto gjorde en bra öppningsmatch mot AM där de mycket väl hade kunnat vinna (0-0). Föll sedan mot Pool med hela 5-0, en motståndare som passade ett decimerat Porto uselt. Helt annan match väntar här. Är ett rutinerat CL lag som vet vikten av att göra det bra på hemmaplan, det är hemmafajterna mot Milan och AM som bestämmer om Porto spelar slutspel i CL, EL eller är helt Europautslaget när vi summerar den här gruppen.

Tänkbart lag:
Marchesin; Corona, Pepe, Marcano, Sanusi; Otavio, Oliveira, Uribe, Diaz; Martinez, Taremi

Milan har definitivt något jättebra på gång, men de har inte riktigt en topptopplags-bred trupp än i min bok. Nu saknar de 2-3 nyckelspelare helt medan en sån som Zlatan inte är redo för 90. Tror de får svårt att vinna i den här tuffa bortamatchen med e förutsättningarna. Porto gör det ofta bra hemma och jag tror matchen mot AM är en bättre represenation av laget än Liverpoolmatchen är. Insatsen tillbaka på oavgjort känns som en bra livrem här.

Speltips: Porto vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.

This is the stats tab
This is the post tip