Förra årets Europa leauge vinnare startar Champions League spelet med en svår hemmamatch mot ett av de lag som imponerat mest på mig under de 2 senaste säsongerna.

Porto har förlorat sin guldklimp Falcao, något som kanske inte märks lika mycket i Portugisiska ligan men när man ska upp på den allra högsta nivån kommer den Colombianska anfallaren saknas nått enormt.

Förra året tog det stopp i kvartsfinal för Schaktar mot mästaren Barcelona efter att man bland annat slog ut Roma i åttondelen. Laget har fått behålla sina spelare och i Adriano, Jadson och William har man spelare som ställer till det för vilket lag som helst. När man åker till Portugal gör man det som märkligt stora underdogs vilket jag tror kommer passa laget. Man kommer att försvara sig lågt och när man får läget att ställa om kommer det blixtra om de brasilianska spelarna på topp.

Att man får 4.35 DnB på laget från Ukraina är för mig helt obegripligt. Detta odds tänker jag inte lämna orört utan jag spelar 3 % på Jadsons grabbar och hoppas att vi får se den fantastiska kontringsfotboll som laget bjöd på när man slog tillbaka Roma i Italien ett halvår tillbaka.


Spel 11

Porto - Schaktar 2 DnB
Odds: 4.35 Insats: 3

Oddset från Unibet

This is the stats tab
This is the post tip