Arsenal ska försöka ladda om efter torsdagens Europa League-fiasko. Bortamatch mot Portsmouth i FA-cupen väntar.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Ingen missade väl att Arsenal lyckades åka ur Europa League förra veckan. I första matchen vann de rätt bekvämt med 1-0 men lallade bort 4-5 kontringslägen som hade kunnat ge 2-0. På Emirates stod Arsenal sedan för en usel insats och föll med 1-0 efter ordinarie tid. Kvitterade sent i förlängningen, men lyckades ge bort en hörna som motståndarna utnyttjade. Ridå. Den stora frågan är hur Arsenal klarar av att reagera på det här. Har minihäng på Europaplatserna i ligan, men FA-cupen kan sminka säsongen ännu mer om det skulle bli en titel. Flera bra lag har åkt ut redan och vinst här ger en kvartsfinalplats. Arteta har spelat rätt starka lag i den är cupen tidigare, så gissar att det blir en hyggligt ordinarie elva även här. Kanske blir rotation på ett par positioner, men med tanke på att det inte finns något europaspel att spara sig inför och att nästa match i ligan är först till helgen bör det bli starkt lag.

Ska ju vara ett passande motstånd här. Ett topplag i League 1 ska ju få det ruskigt svårt att hålla tätt över 90 minuter. Portsmouth spelade också ligamatch i fredags, så har bara fått två vilodagar. Dessutom är "Pompey" involverade i en jämn toppstrid om platserna som ger Championship-spel. Klart en hemmamatch mot Arsenal är en av säsongens stora höjdpunkter, men de kanske inte är totalt all-in på FA-cupen trots allt. Om de får välja mellan kvartsfinal i cupen och Championship nästa säsong väljer nog alla runt klubben det senare.

Tror ändå Portsmouth kommer få sina chanser att göra mål på Arsenal. Kommer säkert vara en elektrisk stämning på Fratton Park och varje fast situation kommer de hantera noggrannt. Även om Arteta förbättrat Arsenals defensiv är jag inte övertygad - spelarna är helt enkelt inte tillräckligt bra försvarsspelare för att rada upp nollor. Portsmouth har också gjort en hel del mål i sitt ligaspel.

Tycker Arsenal ska ha mycket bra chans att vinna, men tror de kommer få jobba för det.

1-2/3 känns som troliga resultat i min bok.

This is the stats tab
This is the post tip