Fratton Park ger oss mötet mellan Portsmouth och Charlton under måndagskvällen och detta ifrån League One i England. Min idé är att båda lagen gör mål och detta spelas också till oddset 1.85 hos Nordicbet / Betsson .

Portsmouth kliver in i denna hemmamatch som knappa favoriter. Hemmalaget har dock fyra raka tävlingsmatcher utan seger och de två senaste har de dessutom lämnat mållösa. Senast Portsmouth var i farten så agerade de bortalag mot Sunderland och där blev det förlust med 1-0. Innan det ställdes de mot AFC Wimbledon och även då på bortagräs och det slutade 0-0.

Charlton är nu på en 15'e plats i ligan och har i skrivandets stund fem poäng upp till tabellelvan Portsmouth. Gästerna kommer från 3-2-förlust mot Hartlepool i EFL Trophy och går för snabb revansch efter den missen. I deras senaste ligamatch tog de full pott genom en 2-0-seger mot Fleetwood på hemmagräs och matchen innan det lirade de 1-1 borta mot Cheltenham.

När dessa lag möttes senast agerade Charlton hemmalag och då fick vi se en oavgjord historia som slutade 2-2.
Min idé inför avspark denna gång är att det bjuds på mål från båda lagen igen och ett kryss på nytt är inte helt otänkbart.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål till 1.85 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip