Jag tror jag hittat ett fint spel i semifinalen i Confederations Cup.

Inga lag som har producerat hörnor i den här turneringen och känslan är att det fortsätter i det spåret när lagen nu möts.

Nya Zeeland - Portugal 0-4 (1-12 i hörnor)
Ryssland - Portugal 0-1 (3-2)
Portugal - Mexiko 2-2 (2-3)

Chile - Australien 1-1 (1-5)
Tyskland - Chile 1-1 (1-4)
Kamerun - Chile 0-2 (5-5)

Portugal fick visserligen massa hörnor mot Nya Zeeland men den matchen blir speciell eftersom det är spel mot ett mål i stort sett hela matchen. Nya Zeeland spelade ett väldigt lågt försvarsspel vilket leder till många hörnor. De andra matcherna Portugal spelat har varit jämna matcher mot bra motstånd och då har också hörnorna uteblivit.

Chile har ett riktigt bra lag och tror man ger portugiserna en bra kamp idag och chanserna för att nå final känns bra för Chile. Vidal och Sanchez sticker ut hos Chile och just de spelarna som ska visa framfötterna och ta laget vidare. Chile spelar mycket centralt, vilket hörnstatistiken avslöjar.

På förhand känns det här som en ganska stängd match där det inte kommer bjudas på något. Två jämna lag som jag tror tar ut varandra. Bollen kommer spelas mycket centralt som lagens tidigare matcher i turneringen och då ska det här spelet ha bra chans att hitta hem.

Jag spelar Under 9,5 hörnor @1.80 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip