Speltips: Portugal att vinna båda halvlekarna till 2.00 hos bet365 .
—-
En helt betydelselös match i Portugal när Island kommer på besök? Ur ett avancemangs-perspektiv, ja. Portugal har dock fortfarande chansen att gå HELT rent genom gruppspelet. Man står just nu på 9 segrar av 9 möjliga och går vid seger upp på resultatraden 10-0-0.

Island har däremot noll att spela för. 10 inspelade poäng och en fjärdeplats i gruppen är väl inget fiasko, men inget som räcker för avancemang den här gången.

Motivationen för Portugal att avsluta ett perfekt gruppspel bör vara stor, och på hemmaplan ska man inte ha några problem med att städa av ett utloggat Island.
2-0 mot Lichtenstein var i stor underkant och den matchen borde slutat både två och tre mål till.

Island åkte på pumpen med 4-2 mot Slovakien under veckan efter att ha tagit ledningen med 1-0. Förlusten var dock oundviklig och rättvis.

Portugal går för perfektion

Jag tror som sagt motivationen blir nyckeln för Portugal att besegra Island, men att samtidigt göra en bra match hela vägen.
Portugal är ett av världens bästa landslag och mot Island ska man ha goda chanser att vinna båda halvlekarna. Det till 2.00 tycker jag är väldigt fint och spelas hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip