På Estadio Algarve tar Portugal emot Lettland i fjärde omgången av VM-kvalet. Givetvis ska Portugal vinna detta möte och jag är övertygad om att de gör det med stora siffror. Marknaden har sjunkit och är på väg ner på över 3.5 mål i matchen spelet så det finns värde att passa på och lägga ett spel.

Efter 2-0 förlusten borta mot Schweiz har Portugal övertygat stort i VM-kvalet. Därefter har det blivit 6-0 två gånger i rad. Hemma mot Andorra och borta mot Färöarna. Cristiano Ronaldo har gjort fem mål och Andre Silva har gjort fyra utav målen. Även om de har mött lätt motstånd så är formen på topp, där de faktiskt sätter sina lägen. Detta kommer att vara avgörande mot försvarsinriktade Lettland - vilket Portugal ska klara av återigen.

Efter att ha slagit Andorra i första omgången med 1-0 har Lettland förlorat med 2-0 två gånger i rad. Båda matcherna har spelats på hemmaplan - mot Färöarna och Ungern. När de misslyckas att täppa igen på hemmaplan och släpper in två mål mot betydligt sämre motståndare än Portugal så blir det svårt att lyckas med bedriften när de ska spela i Faro i kväll.

Denna match kan lätt rinna iväg då Portugal har spelare på samtliga positioner som håller en högre standard, samt att Portugal har spelet riktigt bra på sistone. Denna succé vill jag tro kommer att fortsätta mot Lettland, som har varit uddlösa egentligen i hela kvalet.

Många bolag har sänkt sina odds på linan över 3.5 mål i matchen. Ett fåtal dröjer sig kvar så jag spelar på att det blir minst fyra mål i matchen till 1.80 i odds hos Expekt .

This is the stats tab
This is the post tip