Portugal 1/1 - att leda i halvtid och vinna matchen - spelas mot Polen. 2.50 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

Grupp a ska avslutas men inte avgöras. Det är nämligen redan klart att Portugal vinner gruppen medan Polen slutar sist.

1 Portugal 3 2 1 0 4-2 7
2 Italien 4 1 2 1 2-2 5
3 Polen 3 0 1 2 3-5 1

Lite av en träningsmatch alltså, då tycker jag hemmaplansfördel väger tungt. Att Polens storstjärna Robert Lewandowski påpassligt lämnade samlingen med "känning" är ett tecken så gott som något för detta. Polenkaptenen är superkey i sitt lag såklart - ett stort avbräck. Saknar även skadade, annars givne, mittbacken Kamil Glik. Arkadiusz Reca, som startat två Nations League-matcher, är också utanför truppen på grund av skada.

Polens nye manager Jerzy Brzeczek har fått en blytung start sedan han tog över efter det svaga VM-slutspelet: Tre förluster och två kryss. Även spelmässigt har det sett tungt ut.

Har sett Portugal en del i Nations League och måste säga att jag är imponerad. Tvingas klara sig utan Cristiano Ronaldo - vilket såklart är ett tungt avbräck på ett sätt. Samtidigt öppnar hans frånvaro upp saker och ting en smula - finns ett gäng talangfulla spelare som är redo att ta ansvar: Bernardo Silva, Juventus-Cancelo, Valencia-Guedes, Ruben Neves, William Carvalho och Andre Silva - för att nämna de kanske tydligaste exemplen.

Portugal spelade 0-0 mot Italien i lördags, medan Polen föll mot Tjeckien i fredags. Den extra vilodagen är väl det som talar för Polen här, för i övrigt tycker jag allt talar för portugiserna. Hemmaplansfördel, bra form på flera nyckelspelare och en kurva som pekat uppåt efter VM - till skillnad från Polens dito. Tror Portugal sätter full fart framåt direkt och dödar det här redan i första halvlek. Utan Lewandowski känns Polen klart mer uddlöst framåt och jag tror de får svårt att näta i den här matchen.

1-0 i halvtid, 2-0 fulltid?

This is the stats tab
This is the post tip