Blev en push på Fredrikstad - Sandnes Ulf 0-0 (spelade bortaseger 0 asian) i går. Om något lag skulle vinna var det dock Sandnes som hade 3-0 i klara målchanser. Jobbar vidare med EM-semi 1 mellan Portugal och Wales. Varningar hänger inte med till finalen så tror det kan smälla lite nu när allt står på spel.

Vägen till semifinal

Portugal - Island 1-1 (0-2 varningar)
Portugal - Österrike 0-0 (2-4 varningar)
Portugal - Ungern 3-3 (0-4 varningar)

Portugal - Kroatien 0-1 i förlängning (1-0 varningar)
Portugal - Polen 1-1 på straffar (2-3 varningar)

Wales - Slovakien 2-1 (0-5 varningar)
Wales - England 1-2 (1-0 varningar)
Wales - Ryssland 3-0 (1-1 varningar)

Wales - Nordirland 1-0 (2-2 varningar)
Wales - Belgien 3-1 (4-2 varningar

Dagen D för Portugal och Wales (!). Vilket lag går till VM-final. Att Portugal skulle göra det fanns väl en viss rimlig chans på förhand, men Wales... Galet imponerande. Här tar det nog dock stopp. Utan avstängda duon Aaron Ramsey (varit magisk) och Ben Davies blir det tufft. Samtidigt - Portugal har ju inte vunnit en enda match efter 90 minuter. Sjukt om det skulle räcka till final på ett sätt. Nåja, nu är det som det är och mitt spel i matchen blir på varningar. Carvalho avstängd i Portugal och trion Pepe, Guerreiro och Gomes testas sent. Oavsett vad så blir det förändringar i lagen och i kombination med att matchen gäller så mycket, och att varningar inte följer med till finalen, gör att alla spelare har råd med en varning. Samtidigt som domaren Jonas Eriksson heller inte behöver fundera på om det är "för hårt" eller inte att varna, beslutet har ändå ingen betydelse i nästa match. Wales drog på sig fyra varningar mot Belgien senast, Portugal drog två mot Polen. jag tror att lagen hjälps åt att kliva över 4,5 varningar den här kvällen.

Preliminära elvor (Whoscored)

Portugal (4-1-3-2) Patricio - Soares, Pepe, Fonte, Eliseu - Pereira - Silva, Sanches, Mario - Ronaldo, Nani

Saknar: Carvalho (avstängd). Tveksamma: Pepe, Guerreiro, Gomes

Wales (3-5-1-1) Hennesssey - Chester, Williams, Collins - Gunter, Ledley, Williams, Allen, Taylor - Bale - Robson-Kanu

Saknar: Ramsey, Davies båda avstängda

SPELTIPS
Spelar över 4,5 kort i matchen. Känns inte som en omöjlig lina i en semifinal där korten nollställs till finalen. Finns till 1,83 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip