Speltips: Barcelona +1 handicap till 1.90 hos Bethard .

Dubbelmötet mellan PSG och Barcelona tar sin början på Parc des Princes under onsdagskvällen, där vardera lag kommer försöka jaga ett fördelaktigt resultat att ta med sig till returen i Barcelona om dryga veckan.

Hemmalaget PSG kommer från ett snöpligt 1-1 resultat i senaste ligamatchen mot jumbon Clermont. Faktum är dock att det var PSG som kvitterade först i matchminut 85, så det är kanske trots allt ett resultat man får vara hyfsat nöjda med sett till hur matchen föll ut.
Någon större fara på torpet är det dock inte sett till tabellläget i Ligue 1. Man leder fortsatt ligan med tio poäng ner till tvåan Brest, och med endast sex matcher kvar ska det mycket till för att man ska lyckas tappa det försprånget.

Barcelona jagar fortsatt Real Madrid i toppen av La Liga. Man är i skrivande stund sju pinnar bakom de vita, så man har en bra bit upp. Formen är det dock inget fel på. 1-0 senast mot Las Palmas på hemmaplan och defensiven har verkligen spikat igen. Endast ett insläppt mål på de fem senaste matcherna, och det målet kom i 3-1 segern mot Napoli i den andra åttondelsfinalen.
Under denna period har man även slagit Atletico Madrid med klara 3-0, så det är ett Barcelona i gott slag som reser till den franska huvudstaden.

Barcelonas ramstarka defensiv

Jag ser det här mötet som en aning jämnare än oddsen vill få det till. PSG står, som sig bör, som favoriter på hemmaplan till cirka 2 gånger smeten, och Barca strax över 3.50. Jag tror Barcelona åker till Paris med inställningen att ett oavgjort resultat är klart godkänt att ta med sig hem till Spanien, och kommer inte riskera speciellt mycket alls.

PSG behöver dock få med sig en seger, och jag är inte helt såld på det här PSG-laget.
Mbappe kan självklart skada vilket lag som helst på egen hand, men en Mbappe som inte är helt i harmoni känns inte alls lika bra.

Kan Barcelona få med sig ett resultat till hemmamötet vet dem att man har en stor fördel, och med sin uppumpade och starka defensiv tror jag Barcelona har goda möjligheter att lösa minst ett kryss i Paris.
Jag väljer därför att spela Barcelona +1 handicap till 1.90 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip