Sex dagar efter mötet på Estadio da Luz är det dags igen för Paris Saint-Germain att möta Benfica i gruppspelet i Champions League. Mötet i Portugal i förra veckan slutade 1 - 1, där PSG var det klart bättre laget som skapade mest i matchen. Båda lagen har sju poäng i tabellen, efter tre omgångar - med två segrar var innan mötet i Lissabon. De franska giganterna är både ett och två nummer större. På hemmaplan ska de inte ha några bekymmer alls att vinna och bör göra så med stora siffror också.

Efter att ha slagit Juventus och Maccabi Haifa hade PSG också en ledning över Benfica, efter ett fint mål av Leo Messi. Han gick dessvärre ut skadad och missade helgens ligamöte Reims. Det finns en risk att han även missar detta möte. Dock har Christophe Galtier en enorm bredd i truppen, i ett lag som leder franska Ligue 1 - där det har blivit åtta segrar och två oavgjorda matcher. Allt fokus ligger på detta Champions League möte mot Benfica då PSG, vid en seger, kan säkra avancemanget till slutspelet.

Benfica, som också hade slagit Juventus och Maccabi Haifa inför mötet mot PSG, behövde hjälp av ett självmål från Danilo Pereira för att komma tillbaka i matchen. Benfica gjorde inte på något sätt någon dålig prestation. Det var en bra insats som gav dem en poäng. Kanske inte helt välförtjänst då PSG skapade en hel del, men var inte kliniska nog i sina avslut. Tränaren Roger Schmidt har en fin trupp som lyckades slå Rio Ave i helgen med 4 - 2 och är fortsatt tabellettan i Liga Portugal. Imponerande!

Även om Benfica består av ett talangfullt lag med en hel del intressanta namn ställs de mot ett av världens bästa fotbollslag, när PSG kan säkra en slutspelsbiljett. Med eller utan Messi ska PSG klara av att köra över Benfica hemma på Parc des Princes.

Därmed spänns bågen lite extra och ett spel läggs på att PSG vinner matchen med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips PSG - Benfica:
1 asian -1,5 (samma som PSG -1,5 mål) - odds 2.06 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - PSG:
Gianluigi Donnarumma, Danilo Pereira, Marquinhos, Sergio Ramos, Marco Verratti, Vitinha, Achraf Hakimi, Juan Bernat, Pablo Sarabia, Kylian Mbappe & Neymar Junior.

Preliminär startelva - Benfica:
Odysseas Vlachodimos, Alexander Bah, Antonio Silva, Nicolas Otamendi, Alex Grimaldo, Florentino Luis, Enzo Jeremias Fernandez, David Neres, Rafa Silva, Joao Mario & Goncalo Ramos.
---

This is the stats tab
This is the post tip