Lunchmatchen i den franska Ligue 1 hämtas från Parc des Princes i Paris där PSG tar emot Bordeaux. Toppen möter botten - då PSG leder ligan med 13 poäng före Nice medan Bordeaux ligger sist i tabellen. Redan där är det en massiv klasskillnad mellan lagen. Lägg därtill den enorma besvikelsen från Champions League dramatiken så får vi ett heltaggat PSG som kommer att vilja studsa tillbaka. En reaktion är därmed att vänta där PSG lätt kan komma att köra över sitt motstånd - med enorma siffror.

Trots att Kylian Mbappe spelar på en egen nivå räcker det inte alltid till. Han gav PSG ledningen borta mot Real Madrid. I och med att PSG vann hemmamötet hade de då en 2 - 0 ledning. Dock var det landslagskollegan Karim Benzema som helt stal showen - med ett äkta hattrick. På 17 minuter vände han på underläge och Real Madrid slog ut PSG med de totala siffrorna 3 - 2. Presidenten Nasser Al-Khelaifi försökte storma domarna omklädningsrum, för den uteblivna frisparken på Gianluigi Donnarumma. Spelarna var bra besvikna efteråt. Mauricio Pochettino har en världsspelare på varje position, som ska klara av att ladda om.

Den nya tränaren David Guion har en otacksam uppgift och väldigt kort om tid för att rädda Bordeaux kvar i toppdivisionen. Det är 3 poäng upp till St Etienne, som är på säker mark. Dock är formen usel med en dålig insats hemma mot bottenkonkurrenten Troyes. En match som Bordeaux förlorade med 0 - 2. Ett stort problem är alla insläppta mål. Totalt har det blivit 65 insläppta mål på 27 omgångar. Överlägset sämst av alla lag i ligan. Förstamålvakten Benoit Costil är fortsatt skadad. Liksom M'Baye Niang, Jimmy Briand, Tom Lacoux, Ricardo Mangas och Amadou Traore. Detta håller helt enkelt inte - speciellt mot ett sårat PSG.

På hemmaplan är PSG magiska med 12 segrar och en oavgjord tillställning. Målskillnaden har skrivits till 31:7. Med en besvikelse i ryggen vågar jag spänna bågen lite extra och lägga ett spel på att PSG täcker handikapp linan på -2,5 mål i matchen.

Speltips PSG - Bordeaux:
1 asian -2,5 (samma som PSG -2,5 mål) - odds 2.15 hos Nordicbet & Betsson .

---
Preliminär startelva - PSG:
Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Danilo Pereira, Idrissa Gana Gueye, Georginio Wijnaldum, Lionel Messi, Kylian Mbappe & Neymar.

Preliminär startelva - Bordeaux:
Gaetan Poussin, Stian Gregersen, Marcelo, Anel Ahmedhodzic, Timothee Pembele, Jean Onana, Josuha Guilavogui, Javairo Dilrosun, Alberth Elis, Ui-Jo Hwang & Yacine Adli.
---

This is the stats tab
This is the post tip