PSG ska försöka vända underläge 1-2 hemma i Paris - men de får klara sig utan sin hemmapublik.

Fransmännen har, som tidigare säsonger, Champions League som deras stora mål. Det är den här turneringen som de verkligen vill vinna. Vinna ligan gör PSG med sin kvalité. Vinner de inte på en knock out så vinner de på poäng, oavsett så vinner de franska ligan. De har dock ett problem enligt mig och det är att dessa matcher blir så mycket större än för andra klubbar. Andra klubbar ute i Europa måste vara påkopplade varje helg och deras fokus sträcker sig oftast inte längre än nästa match. PSG går och väntar flera veckor på dessa matcher och det känns som de har blivit tagna av stundens allvar de senaste säsongerna.

Dortmund vann med Håland i spetsen hemma i Tyskland. Det är en tuff uppgift att åka till Paris men de har en fördel av att matchen spelas inför tomma läktare. Känslan efter första matchen är också att Dortmund spelar mer avslappnat än PSG. De känner nog att det inte finns så mycket att förlora inför den här åttondelsfinalen.

Kommer vara en jämn och tuff match som i den första returen. Dortmund har en ledning som ska försvaras och behöver således inte blotta sig bakåt. Dortmund drog på sig 13 fouls hemma plus två offside. Jag tror att vi får samma siffror från Dortmund ikväll i Paris.

Jag spelar PSG över 12,5 frisparkar @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip