Äntligen är landslagsuppehållet över och på fredagen väntar en fin match i Frankrike när Lille gästar PSG.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Finns till bra odds hos Bethard , SpeedyBet och FastBet .

Ettan mot femman i tabellen. Tidigare totalt överlägsna PSG har den här säsongen gått lite sämre i ligan. Redan tre förluster och har släppt in åtta mål på 13 matcher. Säkert en del beroende på skadeproblemen laget haft. Ser lite bättre ut nu, men Verratti och Herrera är out, medan Mbappe är ett frågetecken.

Har dock gått rent i CL med 10-0 i målskillnad. Tycker dock de haft lite flyt som klarat att hålla nollan i alla matcherna, har faktiskt släppt till en del målchanser. Möter Real Madrid borta på tisdag, så nog kan det finnas ett par ögon på den matchen trots att avancemanget är klart redan. Är ju i CL som det här stjärnspäckade laget verkligen ställs på prov. Ligan kommer de såklart vinna enkelt till slut, men spelmässigt har det som sagt inte sett superbra ut alla gånger. Inte säkert att det är ett fullt inspirerarat PSG vi får se är, inte minst med tanke på att matchen kommer tätt efter ett landslagsuppehåll.

Ska ju såklart göra mål här på hemmaplan med stor sannolikhet. Då är frågan om Lille gör det. Jag tror de har rätt bra chans. Dels har PSG som sagt inte sett helt hundra ut i ligan alla gånger den här säsongen. Sen är Lille ett rätt starkt lag. Hamnat i en rätt svår CL-grupp och är utan seger där - men har gjort mål i tre av fyra matcher. Har ett ungt avbräck i form av avstängde Osimhen (lagets bäste målskytt). Men finns bra alternativ i form av rutinerade Remy, passningsskicklige turken Yazıcı och ett par till. Bara PSG och Lyon har gjort fler mål i ligan och Lille ligger trea vad gäller expected goals. "Borde" ha gjort tredje mest mål i ligan, vilket är ett tecken på att laget skapar många målchanser av bra kvalitét över tid.

Klart att hemmalaget är rättmätig storfavorit och förmodligen blir det en enkel seger till slut. Men Lille bör vara bra nog att hota PSG ett par gånger här och bör väl skapa ett par målchanser.

3/4-1?

This is the stats tab
This is the post tip