SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Parc des Princes ska bänkspelarna i PSG ta sig an Marseille i den franska Ligue 1. PSG vann förra säsongen, där Marseille kom på en andra plats. Så detta är ett toppmöte - fast utan några stjärnorna i PSG. De har som bekant drabbats av Corona och blir borta i flera veckor. PSG förlorade sin inledningsmatch utan dem och spelade dessutom inget vidare. Då blir det svårt att vinna mot Marseille, som har inlett ligan med en seger. Om PSG mot förmodan vinner så kan jag inte se dem göra det med stora siffror.

PSG får återigen klara sig utan målvakten Keylor Navas, backen Marquinhos, mittfältaren Leandro Parades och de offensiva krafterna i Kylan Mbappe och Mauro Icardi. Neymar och Angel Di Maria är tillbaka. Dessa är spelare som skulle platsa i de flesta Champions League klubbar, så det är inga små avbräck. Nu har vi facit på hur bra PSG är utan dem. I debuten mötte PSG nykomlingar Lens på bortaplan och förlorade med 0 - 1. Trots ett stort bollinnehav lyckades PSG endast avfyra ett skott på mål.

Gästerna Marseille är en titelutmanare, även om de är en bra bit ifrån PSG när det kommer till kvalité i truppen. Då jämför jag med stjärnspelarna, så klart. Bänkspelarna kan de utmana om poäng. Marseille har fått en bra start på säsongen genom att slå Brest borta med 3 - 2. Mittbacken Duje Caleta-Car gjorde två av målen. Det första gjordes av anfallaren Florian Thauvin. Marseille har en bra bredd och inga skador till denna match. Då målformen är på topp så är Marseille alltid svåra att möta i ligan.

PSG, utan några av sina stjärnor, kommer att få sig en hård batalj mot Marseille, som inte på något sätt ska underskattas - vilket marknaden har gjort. Jag är övertygad om att PSG får det tufft mot Marseille, som har en god chans att ta poäng i mötet. Mitt spel blir på det asiatiska handikappet Marseille +1, vilket innebär pengarna tillbaka vid en ettmåls vinst för PSG (1 - 0, 2 - 1), förlust vid fler än ett måls vinst för PSG (2 - 0, 3 - 1) och vinst vid oavgjort eller en Marseille seger. Marseille ska inte bli överkörda.

Speltips PSG - Marseille:
2 asian hcp +1 - odds 1.87 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - PSG:
Sergio Rico, Juan Bernat, Presnel Kimpembe, Thilo Kehrer, Alessandro Florenzi, Marco Verratti, Idrissa Gana Gueye, Ander Herrera, Neymar, Angel Di Maria & Pablo Sarabia.

Bekräftad startelva - Marseille:
Steve Mandanda, Jordan Amavi, Duje Caleta-Car, Álvaro González Soberón, Hiroki Sakai, Pape Gueye, Boubacar Kamara, Valentin Rongier, Dimitri Payet, Maxime Lopez & Florian Thauvin.
---

This is the stats tab
This is the post tip