Speltips: PSG asian -1,5 till 2,075 hos bet365 .

Mäktigt och spännande möte väntar under fredagskvällen när PSG hälsar Monaco välkomna till Parc des Princes. PSG står på fem raka segrar i ligan och har till slut tagit sig upp i serieledning i Ligue 1. Monaco ligger för närvarande på tredje plats, tre poäng upp till PSG.

0-0 mot Le Havre var ett bottennapp för Monaco innan landslagsuppehållet. Jag tycker att man har ett fint och spännande lag men känslan är att lägstanivån är aningen för låg för att man ska kunna haka på i toppen hela säsongen.
Det ska mycket till för att PSG inte reder ut det här och vinner Ligue 1, och i den här matchen tycker jag mig ha en ganska bra bild av den förväntade matchbilden.

Jag tycker som sagt att Monaco ser aningen darriga ut. Efter en start på säsongen där offensiven flödade har det stagnerat en aning, samtidigt som PSG har växlat upp i ligaspelet. Fem raka segrar i ligan och på hemmaplan är man URSTARKA. Resultatraden lyder som följande de senaste fem på hemmaplan:

3-0
3-0
3-0
4-0
2-0

Idel segrar och inte ett enda insläppt mål på 450 minuter fotboll hemma på Pac des Princes. Starkt.

Den enda bekräftade skadan på PSG-spelare under landslagsuppehållet är på supertalangen Zaire-Emery, som väntas bli borta året ut.
Monaco kommer till spel under mittfälltskuggen Youssouff Fofana som är avstängd, vilket är ett tungt tapp.

PSG urstarka hemma

Jag ser faktiskt ett PSG på uppgång besegra Monaco relativt bekvämt. Offensiven hittar mer och mer rätt samtidigt som Monaco känns lite för svajiga för tillfället. Hemma på Parc des Princes har man gått urstarkt och jag tror man fortsätter göra det.
PSG asian -1,5 mot toppkonkurrenten Monaco kanske spontant låter lite märkligt, men jag tycker det mesta pekar åt det hållet! Det spelas till 2,075 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip