Paris Saint-Germain:

PSG fortsätter att jaga vidare efter förstaplatsen i Ligue 1 och har fått upp ångan med fyra segrar och ett kryss på de fem senaste i ligaspelet, samt en övertygande 3-0-seger mot Milan. Eftersom den här matchen spelas på fredagen har PSG dessutom gott om tid att återhämta sig inför nästa veckas Champions League när man på nytt ställs mot Milan, denna gång på San Siro.

Luis Enrique har fått fart på målskyttet och PSG har producerat tre mål i deras fyra senaste matcher. Senast, borta mot Brest, krävdes det dock ett avgörande från Kylian Mbappé i minut 89 för att säkra 3-2-segern och tre poäng. PSG är tvåa i Ligue 1, en poäng bakom Francesco Fariolis Nice som också är enda laget att besegra PSG i ligan så här långt. Bortsett från Champions League-plumpen borta mot Newcastle har PSG haft en uppmuntrande inledning under Luis Enrique, som bygger ett nytt lag efter att storstjärnorna Lionel Messi och Neymar lämnat.

Viktige Marquinhos kan vara tillbaka här, efter att ha missat Brest-matchen senast. I övrigt saknas Nuno Mendes, Marco Asensio, Presnel Kimbempe, Sergio Rico och Keylor Navas sedan tidigare.

Montpellier:

Montpellier återfinns på elfte plats i Ligue 1 med den jämna och fina resultatraden 3-3-3. Senast tog man en solid 3-0-seger hemma mot Toulouse. Montpellier har två segrar på de sju senaste, men har visat upp en solid defensiv med tre hållna nollor på de fyra senaste. Defensiven lär dock sättas på rejäla prov här på Parc des Princes.

Montpellier har blivit berövat en poäng som bestraffning för att matchen mot Clérmont, som Montpellier ledde med 4-2, avbröts i slutskedet efter att smällare kastats in på planen mot motståndarmålvakten Mory Diaw. Lägg därtill att det även skett inre stridigheter där tränaren Michel Der Zakarian rykt ihop med försvararen Mamadou Sakho – tidigare i PSG. Det bråket verkar dock ha lugnat sig och Sakho har återvänt till träningsplanen efter kortare avstängning, även om 33-åringen redan innan skärmytslingen med Der Zakarian hade svårt att slå sig in i startelvan. Joris Chotard klev av senast mot Toulouse men har tränat i veckan och väntas komma till spel, vilket gör att endast Arnaud Nordin ser ut att missa matchen.

PSG fortsätter jakten på förstaplatsen

Jag har varit inne på det ett par gånger – men jag tycker det är spännande att följa Luis Enriques resa med det här laget och vilket kollektiv han kan få ihop med endast en självklar storstjärna – Kylian Mbappé – snarare än tre pjäser som slipper undan all form av defensivt ansvar. Bortsett från nederlaget i Newcastle har PSG gått framåt under hösten och prestationen i 3-0-segern mot Milan vad övertygande. Med gott om vila inför nästa Champions League-match lär Luis Enrique satsa fullt ut på tre poäng här och då tror jag Montpellier får svårt att hänga med på Parc des Princes. PSG -1.5 finns till 1,74 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip