PSG tar emot Newcastle på tisdagen.
Mitt speltips: PSG först till två mål i matchen. Finns under mål-fliken.
Ungefär 20 punkter högre odds på det spelet jämört med ett vanligt över 1,5 mål för PSG. Även rak seger går bra tycker jag, men där är det också 15-20 punkter lägre än det här specialspelet. Risken såklart att Newcastle når två mål först och PSG sen vänder, men det tar jag.


Få hela 5.00 i odds på att Isak gör mål → 
Newcastle har som bekant dragits med en tuff skadelista en längre tid. Blev lite bättre under landslagsuppehållet då bland annat Isak kom tillbaka. Men Burn, Botman, Wilson, Targett, Barnes och Tonali saknas återigen. Newcastle spelar som bekant en energikrävande pressfotboll, särskilt på hemmaplan när de bärs fram av hemmafansen. Spelade en rätt tuff match mot Chelsea i lördags och får bara två vilodagar inför den här matchen. Jämför det med PSG som slog Monaco enkelt med 5-2 i fredags.

Och med tanke på skadelistan är det samma gubbar som ska göra det för Newcastle. Howes gäng hade bra tur mot Milan i CL-premiären som fick med sig 0-0. Mötte Dortmund under en tuff skadeperiod, men även där blev det förlust (2-0). Ser liknande ut i ligaspelet där de bara har en bortaseger på sex försök men gått (nästan) rent hemma. När de får med sig pressen, publiken och trycket hemma är de ett av världens mest sevärda/tunga lag tror jag. Fick PSG erfara i höstas inte minst.

PSG tunga hemma

Som alla vet är årets upplaga av PSG inte den Harlem Globetrotters-variant vi lärt känna med Neymar, Messi och co. Men det är fortfarande så att de är storfavoriter i varje ligamatch och det blir mycket lunk där. Stormatcher i CL är något helt annat - det är den typ av match som får igång hela laget. Gjort totalt 5-0 på Dortmund och Milan i de tidigare hemmamatcherna i gruppen och det har varit bra prestationer.

Rätt övertygad om att Mbappe och gänger kommer stå för en ny bra insats här och då tycker jag det ska räcka långt i den här hemmamatchen. Newcastled 4-1 i höstas var stora siffror där mycket studsade deras väg i en match där PSG ändå hade 70% boll och en hel del målchanser också.

PSG saknar också någon spelare, men ser bra ut framåt med Mbappe, Muani, Ramos och Dembele etc.

Rak seger för hemmalaget också bra, men jag tror att för att det ska sitta behöver de nå två mål först och då tar jag det här spelet till höger odds.

PSG: Först till två mål.
This is the stats tab
This is the post tip