Speltips: BLGM/Ö2,5 mål i matchen till 1.95 hos bet365.

PSG tar emot Nice hemma på Parc des Prince under fredagskvällen, och det är två hittills obesegrade lag som ställs mot varandra i ett tidigt förmodat toppmöte.

Bortalaget Nice fick äntligen med sig tre poäng från sin senaste match efter att ha startat säsongen med tre raka kryss. 2-0 mot Strasbourg på hemmaplan i en match man dominerade från start till mål och äntligen fick med sig säsongens första seger.

PSG har även dem fått en hygglig start på säsongen sett till förväntningarna. Det är i mångt och mycket ett ganska nytt lag som PSG kommer in i den här säsongen med. 4-1 mot Lyon senast var dock ett tecken på att man nog ändå blir att räkna med även i år. Man är som sagt obesegrade i inledningen av den här säsongen, och har efter två kryss på de inledande två matcherna tagit två tunga trepoängare i följd när man besegrat Lens och nämnda Lyon, och står på åtta inspelade poäng efter fyra matcher. Två poäng efter serieledande Monaco.

Tidigt toppmöte

Nice har faktiskt förtjänat någon seger till hittills den här säsongen. I matcherna mot Lorient och Lyon var man relativt överlägsna och borde, sett till statistiken, vunnit båda de matcherna. I premiären mot Lille släppte man in 1-1 i den 93:e minuten, så deras sex poäng hittills är något i underkant. Nu ställs man dock mot ett PSG som kommer vara det spelförande laget på Parc des Princes, men det är också ett PSG där känslan är att högsta nivån är väldigt hög, men som också kan dala i prestation.

Med den offensiva kraften och kvalitén man har har jag väldigt svårt att se PSG gå mållösa från den här matchen, speciellt på hemmaplan. Man har dock även släppt in mål i tre av fyra matcher hittills den här säsongen, och när man ställs mot starkare motstånd, likt Nice, har man släppt till en hel del chanser bakåt.

Nice har inte gått över 2,5 mål i någon av sina matcher hittills. Man har dock som sagt fått för lite utdelning sett till vad man borde fått, så jag tror det mycket väl kan smälla i båda riktningarna här. Med PSGs framåtlutade “approach” har jag svårt att se det bli någon tillknäppt historia på hemmaplan.

Det behöver inte nödvändigtvis bli någon målfest, men en uddamålsseger till PSG tror jag inte är omöjligt. 2-1 eller 3-1 blir mitt tips, men BLGM/Ö2,5 mål i matchen spelas till 1.95 hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip