Över 1,5 mål i första halvlek spelas i PSG-Röda Stjärnan. Går att spela hos Nordicbet , Betsafe och Betsson .

Tog samma spel i PSG:s första match, mot Liverpool. Efter en trevande start blev det tre mål sista kvarten av första halvan. Det small verkligen till. PSG hann visa att de har en defensiv sårbarhet mot bra motstånd, att de har en individuell skicklighet som gör att de kan hitta mål från ingenting och att de förmodligen är för oorganiserade för att ha något med topp fyra-platserna i CL att göra. Till den här matchen bör de komma med full fokus och samtliga cylindrar påkopplade - klar vinst här är en nyckel för det fortsatta gruppspelet.

Det här är ett motstånd som borde passa Cavani, Neymar och Mbappe utmärkt. Förra gruppspelet gjorde de tolv mål på Celtic och nio på Anderlecht. Full fart framåt från start är det som gäller och i ligaspelet vet de ännu inte hur det känns att göra färre än tre mål den här säsongen.

Tänkbart lag:
Areola; Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Marquinhos; Verratti, Rabiot, Di María; Neymar, Mbappé; Cavani

Röda Stjärnan krånglade sig till CL-gruppspelet via ett par heroiska kvalmatcher. Att komma från serbiska ligan och dessutom ha den kvalbakgrunden brukar innebära att gruppspelet blir tufft. Löste kryss via 0-0 mot Napoli i premiäromgången, vilket är okej. Men bortaplan är en helt annan femma och här tror jag de får mycket kämpigt. Gör en del mål i ligaspelet och var inte helt ofarliga mot Napoli - så nog kan de näta här. Men över 90 minuter blir det mycket svårt för serberna, som är ett av de på pappret svagaste lagen kvar i turneringen.

Borjan; Stojković, Babić, Degenek, Gobeljić; Jovičić, Krstičić, Kafu, Marin; Ben Nabouhane, Boakye

Tror PSG löser en 1,5-lina på egen hand i första halvlek och den modige kan testa -1,5 första 45 - dvs tvåmålsledning i halvtid för hemmalaget - till högre odds. Är själv lite orolig över PSG:s stundtals nonchalanta försvar och håller det inte för otroligt att vi har typ 2-1 i halvtid - därför avstår jag hcp-spelet den här gången.