Den franska fotbollen kickar igång igen efter ett långt coronauppehåll. Detta med cupfinal mellan PSG och St Etienne.

Senaste möten
PSG - Saint Etienne 6-1
Saint Etienne - PSG 0-4

Preliminära elvor (Whoscored)

PSG (4-2-2-2) Navas - Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Verratti, Gueye - Maria, Neymar - Mbappe, Icardi

Saknar: Bernat, Diallo
Osäkra: -

Saint Etienne (4-2-3-1) Moulin - Debuchy, Perrin, Moukoudi, Kolodziejczak - Camara, M'Vila - Khazri, Boudebouz, Bouanga - Abi

Saknar: Silva, Aouchiche, Diony, Trauco
Osäkra: -

Den franska fotbollen stannade av totalt efter coronautbrottet och det är först nu tävlingsmatcher återupptas. Ligan avgjordes i förtid med PSG som mästare, Marseille som tvåa. St Etienne höll sig precis ovan strecket och kvar i serien. Som bekant så har det inte varit särskilt mycket transfers i den här mellanperioden utan det får komma inom kort. Därför är det att anta att styrkeförhållandena dessa två lag emellan är liknande som den gångna säsongen. PSG har ett batteri stjärnor som dessutom ska vara i spelbart skick. Di maria, Neymar, Icardi, Mbappe för att nämna några... Jag kan inte tro att St Etienne kan matcha dem över 90 minuter även om det så klart inte blir samma sak utan publik i denna cupfinal. PSG har genrepat med 9-0 mot Le Havre och 4-0 mot Celtic. Så man ser rätt fina ut inför den här matchen.
St Etienne Har tre raka segrar, bland annat mot Nice (4-1), nu på försäsongen men har mest mött lag som är svåra att värdera kvaliteten på. Jag tror som ni kanske förstår på en ganska tydlig PSG-seger i denna finalmatch.

SPELTIPS
Jag spelar PSG att vinna och hålla nollan till 1.83 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip