PSV tar emot Arsenal på lördagen.
Mitt speltips: PSV vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.

Den här matchen är helt betydelselös för Arsenal. De har vunnit gruppen redan och kan förlora med 100-0 här utan att den saken ändras. Dras med skador på Timber, Smith-Rowe, Partey, Tomiyasu och har under säsongen haft skador på en del andra. Matchats hårt i ligan med Luton borta i tisdags och Villa borta i lördags. Brighton kommande helg. Klassiska jul & nyårsschemat i PL på ingång. Bara måste bli kraftig rotation från Arteta. Kiwior, Nelson, Ramsdale, Trossard, Jorginho och Nketiah borde alla vara högaktuella för start. Kanske till och med att totalt utfrysta spelare som Elneny och Cedric får spela också. Varför inte någon yngling? När Arsenal var i ett liknande läge i Europa League i fjolårets sista gruppspelsomgång blev det kraftigare rotation än tidigare i det gruppspelet.

På måndagens träning saknades Martinelli och Saka enligt rapporter. Svårt se den duon komma till spel här.
Kan bli en del bra spelare i elvan, men ändå ett kvalitetsdropp jämfört med vad Arsenal kan ställa upp med. Då är det knappast en lätt uppgift att åka till Nederländerna och vinna.

Starkt PSV vinner?

PSV har smått osannolika 15-0-0 i ligaspelet. Eredivisie är såklart flera hack sämre än Premier League, men någon clownliga är det knappast. Att ha gått rent är sjukt starkt. Även för deras del är den här matchen betydelselös då de kommer sluta tvåa i gruppen.

Men hemmaplan mot Arsenal? Om inte PSV-spelarna är betydligt hungrigare än Arsenals dito är det något fel. Spelade i ligan i torsdags och har därmed fyra vilodagar inför matchen jämfört med Arsenals två. AZ i ligan kommande helg spelas på söndag, så det finns alla förutsättningar att gå all in här.

Var numret för litet mot Arsenal på Emirates, men bör bli helt andra förutsättningar här. Tycker de varit klart bäst i den här gruppen utöver Arsenal. Slog för övrigt Arsenal när lagen möttes i Europaa League-gruppspelet för ett år sedan.

Pengarna tillbaka om det skulle sluta oavgjort borde räcka långt här.

Speltips: Insatsen tillbaka vid oavgjort.
This is the stats tab
This is the post tip