Arsenal gästar PSV Eindhoven på torsdagen.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för hemmalaget. Ger dubbelt betalt på bet365 , vilket är betydligt högre än hos andra bolag i skrivande stund. Även 3.50 på att hemmalaget vinner flest hörnor känns bra, LuckySports.

När det gäller de engelska lagens möjligheter i Europa League-matcher handlar mycket om hur pass starkt lag de kommer till start med. Arsenal har valt att rotera en del i de fyra första matcherna, men har ändå haft 4-5 ordinarie pjäser med. I de senaste ligamatcherna har de dock gjort sämre prestationer, så frågan är om det är trötthet som börjar smyga sig på hos de 10-13 utespelare som Arteta litar på och som får spela hela tiden. Nu har Arsenal fyra raka segrar i Europa League och har därmed fem poäng ner till just PSV som ligger tvåa. Gruppseger är därmed så gott som säkrad då de har en enkel match mot Zurich hemma i sista omgången samtidigt som det är långt ifrån säkert att PSV bara slår Bodö/Glimt. Summa sumarum - jag tror knappast Arsenal kommer med en riktigt bra startelva till den här matchen. Finns liksom ingen anledning att riskera något i en bortamatch.

Då är det inte helt lätt att bara åka till PSV och dominera en matchbild. Släppte till fem hörnor i öppningsmatchen mot Zurich och Bodö/Glimt skapade en hel del lägen (dock bara tre hörnor) i Norge. Hemma på Emirates har Arsenal dominerat kraftigt, men på bortaplan har två sämre lag än PSV gjort bra match av det. Mot ett förmodat roterande Arsenal bör PSV kunna göra det ännu bättre. PSV är det lag som skjuter mest och gjort näst flest mål i Eredivisie. Snittar ungefär lika många hörnor som Ajax i ligaspelet.

För PSV är det här något av en bonusmatch. De kan gå för det utan att en förlust gör så jäkla mycket. Oavsett hur det går har de saken i egna händer. Kommer bäras fram av en het hemmapublik och bör kunna anfalla mer än de gjorde förra veckan på Emirates. Rätt skönt utgångsläge och jag räknar med en mer offensiv approach än de hade mot Arsenal förra veckan, där de verkade gå för att hålla nere siffrorna.

Jag tycker det här är en låg lina till ett högt odds helt enkelt. Och jag tror holländarna mycket väl skulle kunna skapa fler hörnor än Arsenal över 90 minuter.This is the stats tab
This is the post tip