Det är inget mindre än en plats i Champions League som står på spel när PSV gästas av Rangers på Philips Stadion i Eindhoven.

Det första mötet på Ibrox Stadium i Glasgow var ett jämt sådant som slutade med ett oavgjort resultat. Marknaden har PSV som givna favoriter till att ta en biljett till gruppspelet. Förloraren av mötet får droppa ner och spela i Europa League i stället.

Tränaren Ruud van Nistelrooy har på kort tid lyckats utmärkt med PSV. Denna säsong är de fortsatt utan nederlag, efter sex matcher, i samtliga tävlingssammanhang. Säsongen inleddes med en seger över Ajax i supercupen och följdes upp av ett avancemang över AS Monaco i kvalet. I Eredivisie har det blivit segrar över Emmen och GA Eagles - med nio fullträffar totalt.

Även tränaren Giovanni van Bronckhorst har inlett fint med Rangers, som slog ut Union Saint-Gilloise i kvalet. Efter att ha förlorat bortamötet vände Rangers på steken och vann på hemmaplan med 3 - 0. I skotska Premiership blev det tre raka segrar inledningsvis. Dock tappade de formen och därmed poäng i helgen - efter ett sent kvitteringsmål på övertid av Hibernian.

I det första mötet var det Ibrahim Sangare som gav PSV ledningen, som varade i någon minut bara innan Antonio Colak kvitterade. Rangers tog en ledning med 20 minuter kvar genom Tom Lawrence. Dock kvitterade Armando Obispo några minuter därefter. En delad pott var ändå rättvist. Därmed har PSV allting i sina händer. Med en toppform ska de klara avancemanget.

Jag tar tydlig ställning och lägger ett spel på att PSV tar en gruppspelsplats genom att slå Rangers i returen efter ordinarie tid.

Speltips PSV - Rangers:
1. Odds 1.80 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - PSV:
Walter Benitez, Philipp Max, Armando Obispo, Andre Ramalho Silva, Jordan Teze, Erick Gutierrez, Joey Veerman, Ibrahim Sangare, Cody Gakpo, Luuk De Jong & Ismael Saibari.

Preliminär startelva - Rangers:
Jon Mclaughlin, James Tavernier, Connor Goldson, James Sands, Borna Barisic, John Lundstram, Steven Davis, Tom Lawrence, Malik Tillman, Antonio Colak & Ryan Kent.
---

This is the stats tab
This is the post tip