PSV tar emot Spurs i en match som handlar om att hålla dörren ( iallafall på glänt) för avancemang till åttondel. För förloraren i matchen stängs dörren helt och det laget får fokusera på att försöka ta tredje platsen, som innebär en Europa League-plats.


1 Barcelona 2 2 0 0 8-2 6
2 Inter 2 2 0 0 4-2 6
3 Tottenham 2 0 0 2 3-6 0
4 PSV Eindhoven 2 0 0 2 1-6 0

PSV har segrar i inhemska ligan men motståndet, i form av Inter och Barcelona, har blivit för svårt för det gäller CL-spel i höst. Intressant att se hur man tacklar den här uppgiften mot Tottenham. Det är tre poäng som gäller och det är på hemmaplan så jag tror att man kommer våga gå för det, och när man scoutat Tottenham bör man se att det finns luckor i försvaret som det går att straffa engelsmännen i.

Tottenham har - liksom PSV - radat upp segrar hemma i ligan men tagit stopp i CL. Spelet har inte sett lysande ut, det har funnits bra sekvenser i vissa perioder men inte under 90 minuter. Skulle nog ses som ett rejält nederlag om man inte går vidare härifrån. Även om gruppen inte är lätt så känns Tottenham för bra för att inte nå en åttondelsfinal.

Båda lagen måste framåt. Det är tre poäng som gäller här. Ett kryss gynnar inget av lagen, så räkna med full fart oavsett resultatet på tavlan. Tottenham har inte sett så pigga ut - och på bortaplan har man blivit aningen defensiva i vissa stunder. West Ham löste den här linan (13 skott) i helgen mot Spurs.

Jag spelar PSV Eindhoven över 11,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip