Speltips: Pumas seger @ 1.70, 1.5 units Nordicbet
Över 2.75 mål @ 1.83, 1 unit bet365
---
På söndag bjud -svi på en trevlig Liga MX match under en (för oss) klart rimlig tid. 19:00 är det som gäller för den som är intresserad av att se hur en match i den mexikanska ligan kan se ut =)

Förutsättningarna är rätt bra dessutom då det rör sig om två lag som försöker spela fotboll och skapar en hel del chanser. Effektiviteten är en annan femma. Ur den aspekten är faktiskt Pumas bra mycket vassare än Puebla som haft svårt med målskyttet och som gjort 2 mål på 4 matcher fram tills den senaste matchen. Vi fick dock se ett trendbrott under förra helgen då Puebla mäktade med hela 3 mål mot Mazatlan, viktigt och framförallt en lättnad över att äntligen få utdelningen på chanserna man skapar. Positivt dessutom att bägge strikers målade då de brustit på den fronten tidigare.

Pueblas akilleshäl sitter dock i försvarsspelet där de både spelar och presterar dåligt. De har släppt in 9 mål på 5 matcher, dvs nästan 2.5 insläppta mål per match, och då har deras spelschema inte varit speciellt utmanande hittills.

En personlig favorit

Pumas har kommit att bli ett av mina favoritlag. Det fina spelet en faktor, spelaren Cesar Huerta en än större sådan.

Cesar Huerta har blivit lite av en favoritspelare då han påminner mig väldigt mycket om en annan favorit Jorge Valdivia. Och vi pratar inte bara spelmässigt nej, utan också rent utseendemässigt :)

Pumas är numera, när anfallet kommit igång trots skada på Funes Mori, ett komplett lag. De skapar många chanser samtidigt som de kontrollerar matcher på ett bra sätt. De släpper inte till många chanser alls, med ligans mått mätt ska sägas, men har ändå läckt en del bakåt. Målvakten Julio Gonzalez har haft en tuff säsong hittills och har släppt in 8 mål hittills, detta trots att han spelar i ett av dem defensivt starkaste lagen i ligan. Jag såg en lista över Liga MXs målvakter där de landade i att Gonzalez förhindrat -1.87 mål i ligan, alltså negativt resultat. Detta placerade honom på en femtondeplats av 22 möjliga.

Men när det väl kommer till kritan så går det inte att blunda för att Pumas är en utmanare till titeln, medan Puebla får vara rätt nöjda om de når kvalet till slutspelet (plats 5-12). Jag är rätt övertygad om att Pumas kommer att vinna den här matchen, men jag gillar också målspelet här.

Pumas vinst till 1.70 får sig en högre insats (1.5u) hos Nordicbet .
Över 2.75 mål får sig 1u till 1.83 hos bet365 .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip