Hemmalaget Pumas tågar på mot sin bästa säsong på länge.
Fjärdeplats i serien och numera semifinalist. Livet leker just nu för fansen som haft dåligt med framgångar dem senaste säsongerna.

Vi backade Pumas borta mot Chivas (oavgjort eller bortavinst) utan framgång, men väl på hemmaplan så visade Pumas klassen och tog en övertygande 3-0 seger.

Bortalaget Tigres slutade i sin tur trea i tabellen. Helt enligt plan för en av Mexicos allra framgångsrikaste klubbar. I slutspelet slog man ut slutspelets klart sämsta lag, Puebla, med 5-2 sammanlagt (2-2, 3-0) efter bl.a två mål av Gignac i returmatchen.

Peak performance

Jag tycker att Pumas har varit det bättre laget av dessa två om vi ser till hela Aperturan. Pricken över i:et kom senast i samband med 3-0 segern mot Chivas.

Däremot är det stor skillnad på Pumas på hemmaplan kontra Pumas på bortaplan. De är såpass att Pumas är sämst på resande fot bland dem 4 återstående lagen. Tittar vi vidare på dem underliggande statsen så pekar de än mer på ett hemmastarkt lag som dock är bang average på bortaplan.

Det innebär att ett bra resultat är ett måste om Pumas ska ha chans på avancemang.

Pumas besegrade Tigres med 2-1 senast det begav sig och jag är tror på liknande utgång idag. Quiñones visserligen out hos bortalaget, men på uppsidan har man en Gignac i målform.

Båda lagen gör mål spelas till 1.90 hos Pinnacle 1 unit

Jag gillar även Pumas dnb/+0 till 1.80+, men det spelet har tyvärr droppat under tiden som denna text skrevs. Skulle det stiga upp ett hack under dagen så är det läge att kliva in,

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip