Tar Qarabag över 0,5 mål mot Arsenal till 1.80 hos bet365 . Även Båda lagen gör mål till 2.0 hos Bethard är bra.

Arsenal inledde EL med att besegra Vorskla med 4-2.
Qarabag inledde med att förlora med 2-0 mot Sporting.

Bra start för Arsenal alltså, som här får klara sig utan Aubameyang (sjuk), Ramsey (blir pappa i dagarna) och Mkhitaryan (får ej resa in i Kazakstan). Sedan tidigare är Koscielny skadad.
Emery har varit inne på att det är tajt att spela torsdag och söndag med en lång resa som dessutom innehåller tidsskillnad. I första EL-matchen roterade Arsenal in sex-sju spelare och med tanke på att en viktig match mot Fulham väntar redan på söndag lär det bli samma visa den här gången. Räknar med starter för spelare som satt på bänken mot Watford senast. Iwobi, Lichtsteiner, Welbeck, Guendouzi och kanske även Kolasinac.

Skulle gissa på typ den här elvan:
Leno
Lichtsteiner, Holding, Mustafi, Kolasinac
Guendouzi, Elneny
Welbeck, Özil, Iwobi
Lacazette


Med tanke på den väntade och enkla segern i match ett är det rätt avslappnat läge för Arsenal här. De är absolut inte pressade att vinna. Kan med andra ord rotera in ett par icke-ordinarie spelare med gott samvete här. Qarabag är ett okej lag som i fjolårets CL-gruppspel gjorde mål mot såväl Atletico Madrid som Roma. Har ett helt okej lag och bör absolut inte bli någon slagpåse i det här sammanhanget - särskilt inte på hemmaplan. Stod upp okej mot Sporting och var inte helt ofarliga där.

Arsenal visar upp en stor defensiv sårbarhet i match efter match. Att det blivit hållna nollor mot såväl Everton som Watford faller mer in på turkontot/bra målvaktsspel snarare än bra försvarsspel. Kan ett lag som Vorskla göra två mål på Emirates kan Qarabag definitivt göra mål på sin egen hemmaplan. Med tanke på att kazakerna föll i match ett bör de "gå för det" här och om de bara anfaller med tro och ambition kommer de få chanser mot det här Arsenal-försvaret.


This is the stats tab
This is the post tip