Häcken gästar Qarabag på torsdagskvällen.
Mitt speltips: Häcken att ha över 3,5 hörnor.

Död match för Häcken som står på noll poäng efter fem matcher. För Qarabag gäller det att matcha Molde, som har Leverkusen borta. Bägge på sju pinnar. Tror ändå Häcken har hyfsad motivation här då det är Högmos sista match, borde vilja ge norrmannen en bra avslutning.

Sen är det mycket pengar i Europa League för en svensk klubb som tar poäng. Kan gå in i matchen med en rätt avslappnad inställning, bara att gå för det oavsett vad det står på klockan. Finns liksom ingen poäng med att parkera bussen.

Slagit en 3,5-lina (dvs haft fyra eller fler egna hörnor) för hörnor i alla gruppspelsmatcher hittills, vilket alltså inkluderar dubbla möten med Bayer Leverkusen exempelvis. Samma sak i de fyra kvalmatcherna mot Aberdeen och Zalgiris. Även om det är annat motstånd i Allsvenskan så var det bara Malmö FF som snittade fler hörnor. Vi vet hur Häcken spelar normalt - det är ett offensivt spel där de vill lita på egna kvalitén för att skapa målchanser. Försökt med det även i Europa League, men har inte räckt till riktigt där och de har släppt in för enkla mål. Men lär garanterat spela på samma gamla vanliga sätt och jag tror inte de kommer parkera bussen vid eventuell ledning heller.

Qarabag inte omöjliga

Qarabag är ett starkt mostånd, men borde inte vara omöjliga att slå på något sätt för Häcken. Tycker matchen på Ullevi var rätt jämn, Häcken hade mycket väl kunnat få med sig ett resultat där, hade något domslut emot sig där bland annat.

Går urstarkt i den inhemska ligan som jag dock bedömmer som rätt svag. Men är inte så att de totaldominerar varje match alá peak Barcelona. Kan mycket väl se Häcken skapa sina lägen här över 90 minuter.

Både över/under och hcp tycker jag är lite luriga här med tanke på utgångsläget. Men den här hörnlinan känns låg för ett Häcken som jag ändå tror vill avsluta året med en bra prestation här.

Speltips: Häcken att ha över 3,5 hörnor.
This is the stats tab
This is the post tip