Roma asian hanciap -1,0 spelas till 1,725 hos bet365 .

Grupp C:
1 Chelsea 1 1 0 0 6:0 +6 3p
2 Atletico Madrid 1 0 1 0 0:0 0 1p
2 Roma 1 0 1 0 0:0 0 1p
4 Qarabag 1 0 0 1 0:6 -6 0p

Qarabag har öppnat säsongen starkt. Laget slog ut Köpenhamn i kvalspelet till Champions League och i den inhemska ligan har Qarabag full pott efter 5 spelade matcher. Hur bra klass ligan håller i Azerbajdzjan låter jag dock vara osagt. I öppningsmatchen mot Chelsea i Champions League så såg det ut som om det var ett helt annat motstånd än vad Qarabag är vana vid. 6-0 skrevs siffrorna till engelsmännen och gruppens slagpåse lär med all säkerhet bli Qarabag.

Trots ny tränare och en del spelartapp så har Roma sett starka ut i inledningen av säsongen. 4/5 vinster med ett förtroendeingivande spel i ligan och 0-0 i öppningsmatchen mot Atletico Madrid i Champions League.
Inför mötet med Qarabag räknar jag med ett högmotiverat Roma. Gästerna vet att 3 poäng krävs för att kunna utmana om topp 2 i gruppen. Laget har visat fin form och bör vara rätt utvilade - Roma har 3 promenadsegrar i bagaget och ett bra skadeläge. Dessutom har laget en hängmatch då matchen mot Sampdoria blev uppskjuten på grund utav regn för drygt 2 veckor sedan.

Förväntade laguppställningar:

FK Qarabag 4-1-4-1

Ndlovu
Guerrier Michel Almeida Henrique
Qarayev
Rzezniczak Sadiqov Huseynov Medvedev
Sehic

Ingen info om spelare som missar matchen.

AS Roma 4-3-3

Perotti Dzeko El Shaarawy
Strootman De Rossi Nainggolan
Kolarov Fazio Manolas Peres
Alisson

Skador: Emerson, Karsdorp, Schick

Roma kan ställa ut bästa tänkbara startelva som även bör vara utvilade. Qarabag chanser att ta poäng i det här gruppspelet är naturligtvis hemma i Azerbajdzjan. Men jag räknar med att det blir tufft - Chelsea, Atletico Madrid och Roma känns ett par nummer för stora.

Tippar 0-3, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip