bet365 livestreamar matchen.

Sydamerikanska Copa America fortsätter i Brasilien och vi är framme i den tredje och sista omgången innan slutspelet börjar. På Arena do Gremio ska Argentina försöka att undervisa ett fiasko när de tar sig an Qatar. Marknaden är helt fel ute och cyklar och erbjuder 1,25 i odds på en rak Argentina vinst. Med tanke på hur illa och omotiverat Argentina har spelat i turneringen blir de nog nöjda med en målsnål seger också. Mest värde finnes i över/under linan på antalet mål av Argentina, som ligger på 2,5 mål.

Inför sista omgången ser tabelläget ut som följande:

1 Colombia 3 mål 6 poäng
2 Paraguay 0 mål 2 poäng
3 Qatar -1 mål 1 poäng
4 Argentina -2 mål 1 poäng

Argentina ligger alltså sist i gruppen men marknaden agerar inför sista omgången som om Messi är i sin bästa form, som om Argentina har gjort massvis av mål i sina matcher och inte släppt in något mål. Inget av det är förstås sant. Tvärtom. Messi har visat stora trötthetstecken, de andra spelarna har underpresterat och bakåt går det inte att förvänta sig mer av den backlinjen som Argentina har. Argentina förlorade första matchen mot Colombia med 0 - 2 och spelade 1 - 1 senast mot Paraguay.

Det enda målet som Argentina har gjort är på straff, alltså, inga spelmål. De har lagt ner mycket tid på att försvara sig i sina matcher, men ändå har de släppt in mål i båda två hittills spelade matcher. Tränaren Lionel Scaloni gick ut efter förlust matchen mot Colombia och kritiserade spelare som Angel Di Maria helt öppet, för att sedan bänka honom i nästa match. Så det råder inte direkt harmoni i det argentinska laget inför matchen mot Qatar, som ändå har spelat helt okej i turneringen.

Qatar har varit duktiga på att försvara sig. I öppningsmatchen mot Paraguay, som spelade extremt offensivt, släppte Qatar in ett mål på straff och ett riktigt snyggt mål som i mitt tycke var otagbart. Mot formstarka Colombia höll Qatar undan till minut 86 då Duvan Zapata gjorde segermålet. Det var en stark defensiv insats från Qatar spelarna, som kommer att göra det svårt för Argentina att ta sig vidare från gruppen. Argentina är i vilket fall beroende av Colombias insats mot Paraguay.

Hur som helst är jag övertygad om att Argentina dels inte klarar av att vinna med många mål, med det som laget har visat upp i Copa America och dels nöjer sig med en enkel seger, i hopp om att ta sig vidare från gruppen. Marknaden har lagt linan på antal mål av Argentina på 2,5 - vilket är extremt för högt. Även om oddset är nere på 1,61 så är det fortfarande av stort värde, med tanke på att Argentina inte ens har varit nära att göra tre eller fler mål. Så jag spelar på Argentina under 2,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Qatar:
Saad Al Sheeb, Tarek Salman, Boualem Khoukhi, Bassam Hisham, Abdulaziz Hatem, Hassan Al Haidos, Pedro Miguel, Salem Al Hajri, Karim Boudiaf, Akram Afif & Almoez Ali.

Bekräftad startelva - Argentina:
Franco Armani, Nicolas Tagliafico, Nicolas Otamendi, Juan Foyth, Renzo Saravia, Giovani Lo Celso, Leandro Daniel Paredes, Rodrigo De Paul, Sergio Aguero, Lionel Messi & Lautaro Martinez.
---

This is the stats tab
This is the post tip