Det klassiska laget QPR är (äntlingen?) tillbaka i Premier League och idag springer de blåvitrandiga laget ut på Loftus Road. På andra sidan står Bolton, ett lag som förra året visade upp ett bra och trevligt spel, framförallt på hemmaplan. På resande fot var laget så nära bedrövligt man kan komma, laget noterades för endast 2 bortasegrar.

Hur bortaspelet ska bli bättre i år har jag svårt att se när spelare som Sturridge och Elmander lämnat klubben samt Chung-Yong Lee placerat sig på skadelistan. All speed har försvunnit och in har Reo Cooker, Chris Eagles samt inlånade gamla Stoke spelaren Tuncay kommit. Det skriker andra sorteringen om detta.

QPR har knytit till sig anfallskraft i DJ Cambell, 13 mål förra året samt Cardiffs landslagsman Jay Bothroyd lägg därtill Taarabt i en fri roll kring dessa herrar och jag tror att det kommer sprudla kring lagets matcher, framförallt hemma på Loftus road där laget kommer plocka medparten av poängen som räcker för att hänga kvar, för hänga kvar gör laget.

jag ser inte Hur Bolton ska lyckas komma ifrån med 3 poäng från matchen men då risken för kryss känns övervägande stor väljer jag att spela 1:an DNB till 1.61 på Betsafe .

Som jag ser det vinner QPR åtminstonde 2 av 3 om man plockar bort krysset som alternativ, vilken innebär att oddset hamnar på 0.11 för högt. Det är taget en dag som denna.

5 % insats

This is the stats tab
This is the post tip