Dags att ta sig ur VM-bubblan för en stund när Championship nu startar efter ett kortare uppehåll. Hemmalaget QPR har haft en vänskapsmatch medan Burnley har valt att vila sig i form.

QPR huserar på den övre halvan i tabellen men hade en oerhört svag form inför uppehållet, så vi kan nog säga att det kom lägligt. Tittar man på highlights från senaste matcherna så har det verkligen skapats många chanser men där effektiviteten har varit alldeles för dålig. Senast spelade offensiva trion Dykes, Willock och Chair. Till denna match är dock Chair fortfarande kvar i VM med sitt Marocko. Målvakten Dieng som satt på bänken för Senegal under VM är nu åter tillgänglig vilket är ett stort plus.

Gästerna Burnley har gjort det riktigt bra och toppar tabellen efter en otrolig svit med enbart en förlust på senaste 20 matcherna. Otroligt måste man säga. Offensiven har varit riktigt bra där de också har en fin bredd. Missar gör dock Zaroury som gjort flera mål på sistone och bidragit mycket till den fina formen. Nu är han likt Chair kvar med Marocko i VM. Jay Rodriguez har gjort flest mål i laget men varit utanför truppen senaste matcherna, i hans ställe har Ashley Barnes gjort tre mål på de två matcherna han fått chansen efter att ha varit mycket på bänken.

Tror det är lite mer osäkert hur lagen står sig efter ett uppehåll likt detta och även med tanke på spelare som varit iväg/är på landslagsuppdrag. Två slagkraftiga lag som i grunden är riktigt bra men som behöver göra lite förändringar i elvorna. De kommer nog spela lite mer försiktigt och försöka sätta försvarsspelet främst. Tror på en jämn och målsnål match.

Spel: Under 2.5 mål till 1.91 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip