Två lag som jagar tre poäng, det är förutsättningarna inför avspark på Kiyan Prince Foundation Stadium i London när QPR tar emot Sheffield United och med dessa glasklara förutsättningar snöar jag in på att över 9,5 hörnor i matchen är ett bra spel till oddset 1.74 hos Bethard .

QPR kliver in i denna hemmamatch som underdogs, det vill säga att det är Sheffield United som får bära favoritskapet. För hemmalagets del blev det förlust senast då de gästade Stoke på bortaplan och förlorade med 1-0. Den matchen drog iväg rejält i hörnstatistiken. Stoke kom upp i nio stycken och för QPR blev det sju. Målet? Det gjordes av Jacob Brown i slutskedet av den första halvleken och blev också matchens enda.

Sheffield United har en 1-0-seger i ryggsäcken och denna kom på hemmagräs då de senast tog emot Cardiff. I den matchen kom hemmalaget upp i fem hörnor och gästerna fyra. Vad gäller målet så gjordes det av Iliman Ndiaye i början på den andra halvleken och därefter blev det inga fler fullträffar i matchen.

Ser vi tillbaka på senaste mötet mellan dessa lag så spelades det på Bramall Lane i Sheffield tidigare under säsongen. Då bjöds vi på en tuff tillställning med fem gula kort totalt, varav QPR ådrog sig tre av dessa. Utfallet i matchen? Det blev hemmaseger med 1-0 och vad gäller hörnorna kom lagen upp i fem vardera, det vill säga tio stycken totalt.

Min idé inför returen i London är att det kommer bli tufft igen. Hörnor? Ja, det lär det bli även denna gång. Båda lagen behöver leverera en trepoängare i jakten på playoff-plats och då kan det bli åka av från såväl hemma- som bortalag vilket bör öppna upp för något liknande som senast lagen möttes.

SPELTIPS
Över 9,5 hörnor till oddset 1.74 hos Bethard .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: 13 miljoner extra när vi går för 13 rätt på Stryktipset!





This is the stats tab
This is the post tip