Vi kör dubbla speltips i samma inlägg tills inatt.

Queretaro - Cruz Azul.
Hemmalget Queretaro är fortsatt segerlösa såhär 4 omgångar in i Liga MX. De är ett begränsat lag som oftast fokar på att hålla tätt bakåt så att de eventuellt kan lyckas kontra in ett mål eller två.
De skapar oerhört lite och tar nog gärna ett oavgjort resultat på förhand mot vassare Cruz Azul.

Cruz Azul coachas idag av en tränare som har sin bakgrund i Independiente del Valle. Hans taktiska syn på fotboll är ungefär densamma som Pep. Så länge som vi har bollen så kan inte motståndarna måla.

Som ett resultat av detta har vi allt som oftast sett ett bollförande Cruz Azul, vilket är raka motsatsen till Queretaros game plan. Faktum är att Queretaro har minst bollinnehav av samtliga i ligan om vi ser till Aperturan och Clausuran.

Inatt blir det en matchbild som bägge lagen är rätt nöjda med. Ett Cruz Azul som drillar boll och ett Queretaro som ligger lågt. Det har "bara" blivit 5 mål hittills på Cruz Azuls 4 inledande matcher och jag tror inte att det blir något trendbrott här när det är Queretaro som står för motsåtndet.

Under 2.5 mål spelas till 1.90 hos Pinnacle

Puebla - Mazatlan

Bottenmatch mellan två lag som antagligen får det kämpigt 2024.

Såväl hemmalaget Puebla och Mazatlan har endast mäktat med en inspelad poäng so far. Det är inte idel usla insatser, men det är rätt tydligt att det rör sig om två lag som har stora brister.

Hemmalaget saknar helt en pålitlig anfallare som sätter sina chanser utan förlitar sig på Cavalini och Sansone offensivt, två anfallare med USELT målsnitt. Santiago Ormeño, ny från Chivas, har förvisso högre höjd, men det är även det en anfallare som på sin höjd har bra "spells" med långa mellanrum. Hur som haver är det en anfallare med bättre näsa för mål än övriga två. Ormeño fick sina första minuter i den senaste matchen och är ett välkommet tillskott till Pueblas offensiv, som ändå skapar en del chanser.

Mazatlan å sin sida är raka motsatsen. De spelar en underhållande fotboll med ett par intressanta spelare (Bello en favorit). Däremot brister de rejält defensivt och verkar återigen bli ett lag som det svänger mycket om, trots att undertecknad hade en lite annorlunda bild gällande dem inför 2024. Mazatlan har verkligen släppt på bromsen efter premiären och har gjort 4 mål framåt på dem 3 senaste matcherna, men har också släppt in 8 mål på dessa.

Här är det överspelet jag tittar på. Över 2.75 spelas till 1.78

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip