Vi fortsätter att reka spel i Santos Lagunas matcher.

Tidigare har jag ofta argumenterat för ett överspel. Detta då de länge haft ett svajjigt försvarsspel och ett vasst anfallsspel. Idag ser däremot Santos Laguna ut som ett helt annat lag. De har sålt så gott som halva startelvan och också fått en ny tränare vid namn Nacho Ambriz.

Ambriz premiärmatch vart allt annat än lyckat när han fick se sitt Santos åka på pisk borta mot Pumas med 0-3. Resultatet i sig är väl inte hela världen egentligen, framförallt då Pumas faktiskt är ett väldigt mycket bättre lag än vad Santos är. Men det är givetvis aldrig bra att börja sin nya tränarsejour med en 0-3 förlust.

Nacho Ambriz, som vanligtvis förespråkar en offensiv fotboll, kände nog av pressen efter den matchen och har tänkt om, rejält. På dem två efterföljande matcherna fick vi se ett mer kontrollerat Santos. Ett lag som såg mycket mer stabilt ut men som också kommit till få chanser... som natt och dag helt enkelt!

Trendbrott hos hemmalaget

Även hemmalaget har bjudit på trendbrott. I det här fallet är det ett positivt sådant då de tagit 8 av lagets totalt 11 poäng på dem 4 senaste matcherna.

Queretaro, som vanligtvis spelar väldigt defensivt och rentav tråkigt, har slagit mig på fingrarna 2 omgångar i rad genom att bl.a. spelat ut och slagit Atletico San Luis med hela 4-1!

Men missförstå inte, Queretaro spelar fortfarande som de brukar göra. Tight defensivt för att sedan ställa om snabbt när man väl får bollen. Atletico San Luis är ett lag som vill ha mycket boll, men som just nu inte skapar något och var således ett perfekt byte för Queretaro.

Jag tycker att nattens match stinker underspel och det är också därför som jag spelar det till 1.80 med 1u hos Pinnacle .
Även Queretaro +0 får sig en peng, trots att Preciado troligtvis är tillbaka i Santos. 1.92, 0.5u Pinnacle .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip