Bröndby reser till Patrik Carlgrens Randers.

Förra säsongen
Bröndby - Randers 5-2
Randers - Bröndby 2-2

SUPERLIGAN
1. Bröndby 3 3 0 0 7:4 9
6. FC Randers FC 3 1 1 1 4:2 4

Horsens - Bröndby 0-3
Randers - AGF 1-1
Midtjylland - Randers 1-0

Bröndby - Nordsjälland 3-2
FC Köpenhamn - Bröndby 1-2
Bröndby - Horsens 2-1

Ekonomiska problem och många spelare som lämnat. Det var kanske det som behövdes för Bröndby? Storklubben slutade fyra förra säsongen medan Randers hamnade på den nedre halvan. Den här säsongen satsar laget ungt och utöver Andrija Pavlovic är det inte mycket nytt som är erfaret. Men det är kanske just vad Bröndby behöver, alltså att spela med mindre press över sina axlar. Det är som sagt en storklubb som har höga förväntningar på sig från sina supportrar. Ett lag ofta med bra spelare men som ofta inte får ut allt i match. Den här säsongen har Bröndby, utan skadade Pavlovic, vunnit tre raka segrar. Mot Nordsjälland, värsta rivalen FC Köpenhamn och nu senast även mot benknäckarna Horsens. Tre helt olika typer av motstånd och tre segrar. Imponerande.
Till den här matchen tror jag att serieledarna känner att de ändå kan spela utan press. Bröndby har fått en fin start på säsongen men Randers borta är ingen enkel match. Randers har fyra poäng av nio möjliga och kommer senast från tors mot Midtjylland på bortaplan. Ingen skam över det. Här tror jag att vi får se en match där Bröndby väntar på att straffa Randers i kontringsspelet medan Randers nog ser sin chans att vinna mot ett yngre Bröndby. Kanske är det vad som blir Randers fall, att Bröndby underskattas något för att man - trots starten på säsongen - inte räknar med dem i den absoluta toppen.

Jag går på form och entusiasm här.

Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kallesøe, Graves, Marxen, Lauridsen - Hammershøy-Mistrati, Rømer, Lauenborg, Greve - Riis Jakobsen, Kamara

Saknar: -

Brøndby IF (3-5-2): Schwäbe - Rosted, Maxsø, Jung - Bruus, Vigen, Lindstrøm, Frendrup, Mensah - Uhre, Hedlund

Saknar: Andrija Pavlovic

SPELTIPS
Jag spelar Bröndby asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 1.82 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip