Rangers tar emot RB Leipzig på Ibrox Stadium under torsdagskvällen och detta i en direkt avgörande match om en finalplats. Leipzig vann rond ett, men "bara" med 1-0 och det gör att dramatiken finns i luften!

Rangers kliver in i denna returmatch på hemmagräs som knappa underdogs. Ser vi till prestationen i Leipzig så ska de inte skämmas över utfallet och inte heller prestationen. Leipzig vann med 1-0 på Red Bull Arena och den segern satt hårt inne då matchens enda mål kom först i matchminut 85 och det genom spanjoren Angelino. En inte allt för van målskytt, men det målet kan visa sig bli helt avgörande om huruvida det blir Rangers eller Leipzig som spelar vidare i finalen.

Domare ikväll är portugisen Artur Manuel Ribeiro Soares Dias. En 42-åring som tycks ha lite skinn på näsan.
Denne portugis fick förtroendet att döma mötet mellan FC Barcelona och Eintracht Frankfurt och då nyttjade han kortleken hela åtta gånger!

Artur Manuel Ribeiro Soares Dias har gått över 4,5 kort i fem av hans åtta senaste matcher som huvuddomare och med tanke på att det är en finalplats på spel ikväll förväntar jag mig en aningen stökig match, vilket bör öppna för en hel del kort.

SPELTIPS
Över 4,5 kort spelas till 1.66 hos LeoVegas / 888sport / Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: 13 rätt senast - Melker går för det igen denna jackpotomgång!




This is the stats tab
This is the post tip