Enligt marknaden spelas ett vidöppet möte i Champions League där Rangers gästas av PSV Eindhoven på Ibrox Stadium, i den första av två kvalfinaler. Vägen dit har varit förbi Royale Union Saint Gilloise från Belgien för Rangers och AS Monaco för PSV.

Det är över ett decennium sedan Rangers spelade i gruppspelet i Champions League. Närmare bestämt säsongen 2010-2011. Dock har inte heller laget sett så bra ut som nu. De tog sig hela vägen till Europa League finalen - där Eintracht Frankfurt blev för svåra. Efter att ha förlorat bortamötet mot Union Saint Gilloise med 0 - 2 vände de på steken och vann hemmamötet med 3 - 0, efter mål av James Tavernier, Malik Tillman och Antonio Colak. De skotska mästarna har även tagit full pott i Premiership efter segrar över Livingston, Kilmarnock och senast St Johnstone, som besegrades med hela 4 - 0. Formen är fin i hela truppen.

PSV har inlett säsongen bra. Efter segern i den holländska supercupen mot Ajax har det blivit två lätta segrar i Eredivisie, över Emmen och GA Eagles. Däremellan blev det oavgjort mot Monaco på Stade Louis II och likaså på Philips Stadion i Eindhoven. Luuk de Jong, tidigare FC Barcelona, blev matchhjälten som avgjorde under förlängningen. PSV har många skador i truppen. I sjukstugan finns anfallarna Noni Madueke, Carlos Vinicius och Yorbe Vertessen. Samt försvararna Mauro Junior och Olivier Boscagli och mittfältaren Richard Ledezma. Det är väl många avbräck för att klara av att utmana om en seger på Ibrox.

I mitt tycke är Rangers med dessa förutsättningar det klart bättre laget och har en större chans att gå segrandes ur den första duellen mot PSV. I och med detta lägger jag ett spel på en Rangers seger på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss i matchen. Det blir en förlust vid en PSV bortaseger och vinst vid en rak hemmaseger till Rangers.

Speltips Rangers - PSV:
1 asian 0 (samma som Rangers draw no bet) - odds 1.88 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Rangers:
Jon Mclaughlin, James Tavernier, Connor Goldson, James Sands, Borna Barisic, Scott Arfield, John Lundstram, Tom Lawrence, Malik Tillman, Antonio Colak & Ryan Kent.

Preliminär startelva - PSV:
Walter Benitez, Philipp Max, Armando Obispo, Jordan Teze, Philipp Mwene, Ibrahim Sangare, Joey Veerman, Cody Gakpo, Xavi Simons, Johan Bakayoko & Luuk De Jong.
---

This is the stats tab
This is the post tip