Allianz Stadion i Vien ger oss mötet mellan Rapid Vien och West Ham under torsdagskvällen och här kliver jag in på över 2,5 mål i matchen till oddset 1.70 hos Bethard .

Så som förutsättningarna i gruppen ser ut just nu är West Ham i toppen av tabellen och detta med tio inspelade poäng och en målskillnad på 9-2. Hemmalaget däremot agerar tabelljumbo och har tre poäng med en målskillnad på 3-7. Rapid Vien har dock bara en poäng upp till tredjeplatsen och tre till tabelltvåan som är Dinamo Zagreb. Skulle hemmalaget löse en skräll mot West Ham så lever hoppet om avancemang i allra högsta grad och teorin är att de kommer göra match av det här!

Senast Rapid Vien spelade Europa League-match så gjorde de på bortagräs mot just Dinamo Zagreb. Det slutade med förlust, 3-1. När de däremot ställdes mot samma motstånd här på Allianz Stadion så vann hemmalaget med 2-1.

West Ham föll de mot på bortagräs med 2-0. Nu har de chans till "revansch" och samtidigt hopp om avancemang i Europa League. För att mäta sig med West Ham som går starkt just nu lär det behövas göras mål och min idé inför avspark är att denna match bör ha minimum tre mål i sig.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.70 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip