SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Arsenal inleder Europa League-äventyret borta mot Rapid Wien.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
1.75 hos bet365 .

Förmodligen gruppspelets svåraste match för Arsenals del. Men räknar med att de ändå kommer rotera ganska kraftigt, precis som de gjort i de tidigare EL-gruppspelen. Redan på söndag väntar Leicester i ligan i en viktig match. Blir väldigt förvånad om Aubameyang spelar här. Bakåt ser det dock värre ut - trots en mängd mittbackar i truppen finns inte mycket att tillgå för dagen:
- Saliba och Sokratis Papastathopoulos är inte anmälda i EL-truppen.
- Chambers, Mari, och Rob Holding är skadade.
- Mustafi reser med laget, men har inte spelat match sedan i somras.

Det gör att endast Gabriel och David Luiz finns att tillgå som renodlade mittbackar. Plus Kieran Tierney eller Sokratis som "vänsterback" i trebackslinjen. Då truppen bara har två tillgängliga mittbackar blir jag inte förvånad om någon av Gabriel och Luiz får vila. Tierney borde också få vila då han dragits med skador och är en nyckelspelare när han är fit. Borde även finnas en liten chans/risk att Leno får vila och att oprövade islänningen Runarsson får debutera i målet.

På mitten borde det vara bra chans för Partey-debut. Maitland-Niles lär också starta, precis som Nelson, Cedric och Elneny. Tänkbar elva:

Leno
Luiz, Gabriel, Kolasinac
Cedric, Elneny, Partey, Maitland-Niles
Willian, Nketiah, Nelson

Rapid Wien är klar tvåa i Österrike. Är bakom Salzburg, men ett tydligt topplag. Nog besvikna att de rök mot Gent i CL-kvalet för en månad sedan. För deras del är det här såklart lite av årets match. Tråkigt nog inte inför fullsmetade hemmaläktare, men betyder såklart mycket ändå och det är klart de är all in. Öser in mål i inhemska liga och borde ha tillräcklig skicklighet att göra mål på ett roterande Arsenal.

Någon nolla borde det dock inte bli för hemmalaget. Släpper in en del mål även i ligaspelet och då blir det svårt att hålla tätt mot Arsenal (rotation eller inte). I förra årets gruppspel gjorde bägge lagen mål i fyra av sex gruppspelsmatcher för Arsenals del. Borde vara bra chans för det igen i den här matchen som är den på pappret klart tuffaste det här året.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip