Det har blivit omgång 4 av Europa League där vi har ett möte mellan österrikiska Rapid Wien och spanska Villarreal på Allianz Stadion. Villarreal körde över Rapid Wien på hemmaplan bokstavligen och vann mötet med 5-0. I denna match visade Villarreal att de har en bättre fotbollsspelare på samtliga positioner i laget och det har de fortfarande. Även om Villarreal har haft det tyngre i ligan, precis som Rapid Wien för den delen, så är de klasser bättre och ska vinna detta möte.

Det som förvånar mig är att marknaden inte har tagit så mycket hänsyn till förra inbördes matchen, som spelades den 25 oktober 2018. Rapid Wien hade ingenting att komma med på Estadio De La Ceramica. Inte ens när de var en man fler på planen, efter att Jaume Costa hade dragit på sig sitt andra gula kort i matchen, kunde Rapid Wien inte heller skapa något. I stället så släppte de in ytterligare ett mål bakåt i stället. Rapid Wien har en 2 - 0 seger mot Spartak Moskva att skryta över i Europa League. Det är allt. Hur har det gått i den österrikiska bundesliga? Bedrövligt, rent ut sagt.

Efter 13 spelade matcher befinner sig Rapid Wien på en sjunde (!) plats. Rapid Wien kommer till detta möte, efter att ha spelat 2 - 2 borta mot det näst sämsta laget i ligan, nämligen Altach. Mötet mot Villarreal kommer att vara tufft också för att denna grupp G är långt ifrån avgjord. Med tre grupp matcher kvar att spela har Villarreal och Rangers fem poäng, Rapid Wien tre poäng och Spartak Moskva två poäng. Så Villarreal kommer till detta möte högmotiverade.

Det går trögt för Villarreal i La Liga. Efter elva spelade matcher har laget endast tio poäng. De kommer till detta möte efter att ha spelat 1 - 1 hemma mot Levante. I den matchen försvarade sig Villarreal med hela laget på fasta situationer. De var snabba i omställningar och kontringar och fyllde på med många spelare. Passningar är det stora problemet i spelet och mer än ofta felplacerade. Första halvleken var seg, men sedan kom Villarreal igång och borde ha gjort betydligt fler antal mål.

Försvaret har dock varit dålig hela säsongen och det hela toppades med ett självmål då Funes Mori försökte rensa undan en boll. Ljuset i tunneln kom på övertid då inhopparen Pedraza kvitterade. Det är ett viktigt mål som kommer att motivera Villarreal att fortsätta kriga. I mitt tycke såg Villarreal spelarna helt annorlunda ut efter det målet och efter slutsignalen. Det var en lättnad, samtidigt som de såg taggade ut för fortsättningen. Med den energin tar de sig an Rapid Wien, i en match som Villarreal faktiskt måste vinna för att behålla ledningen i gruppen samt höja moralen inför fortsättningen av La Liga.

Marknaden är förvisso på väg ner på Villarreal och kommer troligen fortsätta på det viset. Enligt mig (och förmodligen alla andra som såg 5 - 0 vinsten senast) är det ett alldeles på tok för högt odds på att Villarreal ska ta alla tre poäng. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1.86 och lägger ett spel på en rak Villarreal seger. Oddset hittas hos Rizk .

Rizk är en ny partner hos Rekatochklart.
Nya spelare får 100% bonus, upp till 1000 kronor.
Alltså, sätter man in 1000 kronor så får man 2000 kronor att spela för via Rekatochklarts länkar.

Bonuskrav?
Välkomstbonusen (insättning + bonus) för odds måste omsättas 5 gånger på minimum odds 1,80.

---
Bekräftad startelva Rapid Wien: Richard Strebinger, Mert Muldur, Mario Sonnleitner, Christopher Dibon, Andrija Pavlovic, Dejan Ljubicic, Marvin Potzmann, Thomas Murg, Stefan Schwab, Veton Berisha & Andrei Ivan.

Bekräftad startelva Villarreal: Andres Fernandez, Victor Ruiz, Daniele Bonera, Mario Gaspar, Alfonso Pedraza, Santi Cazorla, Santiago Caseres, Daniel Raba, Miguel Layun, Nicola Sansone & Gerard Moreno.
---

This is the stats tab
This is the post tip