Det är en enorm klasskillnad när nykomlingen Rayo Vallecano tar emot stormakten FC Barcelona på Campo de Fútbol de Vallecas, i den spanska La Liga. Ändå erbjuds det nästa dubbla pengar på en rak bortaseger. Några av anledningar är att Rayo Vallecano har börjat pigg med ett perfekt hemmafacit - samt att Barcelonas resultat har varit en blandad kompott. Efter förlusten i El Clasico kommer Barcelona att vara sugna på revansch och har en stor möjlighet att studsa tillbaka mot ett sämre lag.

Vilken start på säsongen Rayo Vallecano har haft. Bara det att de har vunnit hälften av sina matcher säger det mesta. Att de dessutom har spottat in mål är grädden på moset. Totalt har det blivit 17 mål, där Alvaro Garcia, Radamel Falcao och Randy Nteka har nätat 10 av dem. Det är bara stormakten Real Madrid som har nätat fler gånger i La Liga. Bortaspelet är sådär. Dock har de full pott på hemmaplan, med fyra raka segrar över Granada, Getafe, Cadiz och Elche. Inga topplag. Men ändå.

Det stora testet för Rayo Vallecano väntar i nästa omgång då Barcelona kommer på besök. Efter att ha förlorat nyligen mot båda Madrid-lagen och däremellan segrat över Levante och Valencia kommer Barcelona spelarna att vara taggade till tänder. Det får räcka med poängtapp. Att förlora El Clasico på Camp Nou svider. Sergio Aguero och Philippe Coutinho gjorde pigga inhopp där och då. Kvalité i truppen med Memphis Depay, 4 mål och 2 assister, är enorm och kapabel till att slå vilket lag som helst i La Liga.

Trots Rayo Vallecanos anmärkningsvärda segersvit går det inte att bortse från världsstjärnorna som finns hos Barcelona. Behovet av en trepoängare är stort, när de ligger på en nionde plats i tabellen. Därmed blir det ett spel på en rak Barcelona seger.

Speltips Rayo Vallecano - Barcelona:
2. Odds 1.85 hos Nordicbet & Betsson .

---
Bekräftad startelva - Rayo Vallecano:
Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Francisco Garcia, Oscar Valentin, Santi Comesana, Isi Palazon, Oscar Trejo, Alvaro Garcia & Radamel Falcao.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Eric Garcia, Gerard Pique, Sergi Roberto, Philippe Coutinho, Sergio Busquets, Nico Gonzalez, Sergino Dest, Memphis Depay & Sergio Agüero.
---

This is the stats tab
This is the post tip