bet365 livestreamar matchen.

Omgång 26 av den spanska La Liga inleds på Estadio de Vallecas där Rayo Vallecano ska ta emot Girona. Det är två lag som befinner sig på den nedre halvan av tabellen och de slåss om viktiga poäng. Rayo Vallecano vill ta sig ur botten träsket medan Girona gör allt för att inte hamna där, då de har fem poäng ner till Rayo Vallecano och Villarreal. Marknaden har hemmalaget som en liten favorit till cirka 2,50 i odds medan det är helt öppet huruvida matchen slutar över eller under 2,5 mål.

Då jag anser att detta är en tuff och svår match är jag oenig om att detta kan sluta hursomhelst, i alla fall, när det gäller antal mål. Båda lag måste fokusera på att försvara sig och plock poäng, till varje pris, så jag ser inte att något av lagen kommer att köra en tokoffensiv fotboll. Lägg därtill att båda lagen har en oerhört låg målsnitt på de fem senaste matcher. Rayo Vallecanos målsnitt ligger på 0,80 medan Girona har 0,60, alltså, mål mer match. Båda lagen gör knappt ett mål per match.

För Rayo Vallecanos del har det sett lite ljusare ut på sistone. De har åtminstone lyckats göra något enstaka mål här och där. Men när Rayo Vallecano möter ett defensivt inriktat lag, som senast hemma mot Atletico Madrid, så har de svårt att göra mål. Å andra sidan släpper de inte heller in så många mål, som de tidigare har gjort, så de har blivit starkare i försvaret.

För Gironas del har det sett tuffare ut. Innan skrällen borta mot Real Madrid gjorde inte Girona något mål framåt i två matcher. Efter 2 - 1 vinsten mot Real Madrid gick de tillbaka till sitt vanliga jag och då blev det mållöst hemma mot Real Sociedad. Framåt handlar det mycket om Cristhian Stuani men i övrigt är det glest med målskyttet. Det var ändå starkt av Girona att inte släppa in något mål mot Real Sociedad, så det visar att det är helt okej defensivt.

Rayo Vallecano kör nuförtiden med en 5-4-1, med Raul De Tomas ensam på topp. I mitt tycke körde Girona en liknande uppställning med Cristhian Stuani mer eller mindre ensam på topp och då blir det inte mycket mål. Därmed finner jag en stor sannolikhet i att denna match inte blir målrik och lägger ett spel på under 2,5 mål i matchen till 1,90 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Rayo Vallecano:
Stole Dimitrievski, Alex Moreno, Jordi Amat, Abdoulaye Ba, Luis Advincula, Santi Comesana, Mario Suarez, Oscar Trejo, Adri Embarba, Raul De Tomas & Alvaro Garcia.

Bekräftad startelva - Girona:
Gorka Iraizoz, Jonas Ramalho, Pedro Alcala, Bernardo Espinosa, Raul Garcia, Douglas Luiz, Portu, Pere Pons, Alex Granell, Borja Garcia & Cristhian Stuani.
---

This is the stats tab
This is the post tip