Formlösa Rayo Vallecano har en tuff uppgift framför sig när Villarreal kommer på besök, på Campo de Futbol de Vallecas i Madrid. När det återstår två omgångar kvar av den spanska La Liga har Rayo Vallecano absolut ingenting att spela för. Villarreal däremot har fortsatt en liten chans till spel i Champions League - vilket gör att ett speltips landar på dem.

Sedan Rayo Vallecano i princip säkrade kontraktet har spelarna nästan helt slutat spela. Det har inte alls sett bra ut. I och med bristen på motivation har det blivit tre raka nederlag, mot Real Betis, Espanyol och sist mot Real Madrid. Dock var Rayo nära en poäng men släppte in ett sent mål mot de regerande mästarna. Tränaren Andoni Iraola har gjort det bra med laget, men något form är det inte tal om.

Annat är det hos Villarreal, som är i toppslag. Laget har fem segrar och ett kryss under de sex senaste omgångar. Anfallaren Nicolas Jackson är i högform, med 11 fullträffar. Samtidigt som försvaret är urstarkt så öser laget in mål fram i banan. Cadiz föll offer sist i en drabbning som slutade 2 - 0, med just Nicolas Jackson som målskytt båda gångerna. I tabellen är man femman, med fem poäng upp till fyran Real Sociedad.

Ny seger för Villarreal?

Eftersom Rayo har en iskall form och ingen vidare motivation kommer mötet helt i rätt tid för Villarreal. Med tanke på dagsformen borde gästerna åka hem med samtliga tre poäng i behåll minst varannan gång. En 50 % chans. 1x2-vinnaroddset är betydligt högre än så. Jag tar en tydlig ställning i matchen och spelar på att Villarreal tar en rak bortaseger mot Rayo Vallecano.

Speltips Rayo Vallecano - Villarreal:
2. Odds 2.30 hos Lucky Sports.
This is the stats tab
This is the post tip